Ποια είναι η σχέση σου με την τεχνολογία; Εξερεύνησε και επαναπροσδιόρισε τη σχέση σου με τον ψηφιακό κόσμο αναπτύσσοντας παράλληλα τις δυνατότητές σου παίρνοντας μέρος στο SNF Nostos Hackathon!

Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν!

Αυτό το καλοκαίρι, το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε καλεί να λάβεις μέρος στο πρώτο SNF Nostos Ηackathon! Δύο εκδηλώσεις που απευθύνονται σε δύο διαφορετικά επίπεδα γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά κινούνται γύρω από έναν κοινό γενικό στόχο: τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μας με την τεχνολογία.

Τι είναι όμως το Hackathon; Κατά κανόνα, το Hackathon αποτελεί έναν διαγωνισμό κατά τον οποίο προγραμματιστές υπολογιστών και άλλοι επαγγελματίες από τον κλάδο της τεχνολογίας προσπαθούν να επιλύσουν ένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας κώδικα. Υπό μια ευρύτερη οπτική, το Hackathon θα μπορούσε τελικά να σημαίνει μια πρόκληση κατά την οποία χρειάζεται να βρεθεί η λύση σε ένα πρόβλημα με τη χρήση του ανθρώπινου νου.

Το SNF Nostos Hackathon 101: Επαναπρογραμματίζοντας τη ζωή – Ενισχύοντας το Ανθρώπινο Στοιχείο στην Ψηφιακή Εποχή απευθύνεται σε όλους και δεν προϋποθέτει ειδικές γνώσεις προγραμματισμού ή προηγούμενη εμπειρία. Στο SNF Nostos Coder Hackathon: Εξανθρωπίζοντας την Τεχνολογία – Ενισχύοντας το Ανθρώπινο Στοιχείο στην Ψηφιακή Εποχή, εμβαθύνεις ακόμη περισσότερο στην πρόκληση και πειραματίζεσαι με κώδικα και δεδομένα.

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στον διαγωνισμό, παίξε, μάθε, και κέρδισε ένα iPad Pro!

Οι δύο κατηγορίες του hackathon (Hackathon 101 & Coder Hackathon) θα αναδείξουν από μία νικητήρια ομάδα η καθεμία, κατόπιν αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες και δήλωσε σήμερα συμμετοχή εδώ!

Φωτογραφία: Γιώργης Γερόλυμπος