Οι Νύχτες Αλληλεγγύης συνεχίζονται και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δυο πρωτότυπες και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.

Σάββατο 9 Ιουλίου

ENTRE AMIGOS

Βραδιά Λατινοαμερικάνικης μουσικής. 14 μουσικοί από το Περού, τη Χιλή, την Αργεντινή, το Μεξικό,  τη   Βολιβία, την Κούβα και την Ελλάδα ανταμώνουν για να παίξουν και να τραγουδήσουν τραγούδια του Χιλιανού Αlejandro Diaz, ο οποίος έχει δημιουργήσει ρίζες πλέον στο Χαλάνδρι όπου κατοικεί μόνιμα από το 1988. Στην παράσταση θα ακούσουμε ακόμη τραγούδια   διαμαρτυρίας αλλά και παραδοσιακά τραγούδια της Λατινικής Αμερικής.

Κυριακή 10 Ιουλίου

ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ  ΔΕΣΜΑ

Μια μουσικοχορευτική παράσταση από την Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου σε κείμενα και σκηνοθεσία του Βασίλη – Δημοσθένη Μπουζαλά. Συμμετέχουν η παραδοσιακή ορχήστρα και η λαϊκή ορχήστρα της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου. Τραγουδούν: Γιάννης Θωμόπουλος, Άννα Βυτινάρου και ο Διαμαντής Ρουμελιώτης. Χορεύει το χορευτικό τμήμα του Ιδρύματος Π. Ζήση.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.