Η Λάρα Έιντι, ο Σταύρος Παργινός και ο Γιώτης Παρασκευαΐδης παρουσιάζουν στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις» τραγούδια από το άλμπουμ «Little People», καινούρια κομμάτια από την πολυαναμενόμενη νέα τους δουλειά, που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2014, καθώς και αγαπημένα κομμάτια εξαίρετων καλλιτεχνών.

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει τους καλλιτέχνες, καθώς θα κινηθούν μεταξύ folk-rock, ethnic, indie-pop και φωνητικών αυτοσχεδιασμών. Την έμπνευση τους αντλούν από το συνθετικό ταλέντο της Joni Mitchell, τη φωνητική απελευθέρωση της Lisa Gerard, το ατμοσφαιρικό ροκ των Pink Floyd και τις ορχηστρικές πινελιές του Philip Glass.

Η μουσική ως τρόπος έκφρασης και των τριών μελών του συγκροτήματος κινείται μεταξύ των ατμοσφαιρικών και γήινων χρωμάτων, ως μέσου επικοινωνίας. Πρόκειται για το ατμοσφαιρικό φόλκ στο απόγειό του.  

Σας προσκαλούμε για ένα βράδυ γεμάτο με πρωτότυπες συνθέσεις και τις αγαπημένες μουσικές επιλογές του συγκροτήματος, από την αγαπημένη τους εποχή. Ένα μουσικό ταξίδι από το φολκ και το ροκ μέχρι τα νοσταλγικά 90’s και τη δημοφιλή διασκευή τους, του «Happy» του Pharrell Williams. Jazz, blues και pop κομμάτια των Nina Simone, Crosby Stills Nash, Joni Mitchell, Massive Attack, Pharell Williams, Barbara Streisand.

Συντελεστές
Λάρα Έιντι: φωνητικά, πιάνο, ακουστική κιθάρα, loops,
Σταύρος Παργινός: τσέλο, φωνητικά, loops,
Γιώτης Παρασκευαΐδης: κιθάρα, φωνητικά

Διάρκεια: 2 ώρες περίπου