Με άφατη χαρά και συγκίνηση το Gagarin 205 πιάνει το νήμα των ηρωικών λαϊκών αναψυκτηρίων και οργανώνει το δικό του για μία μέρα κάθε μήνα!

Σήμερα, που κατανοούμε πως αυτό που έχει ένα μυστικό νόημα και δημιουργεί μια πραγματική ιστορία, είναι τα δρώμενα μικρής κλίμακας που έχουν ως άξονα το αδιαμεσολάβητο λαϊκό αίσθημα (θάνατος στους χίπστερς), αναβιώνουμε το δικό μας λαϊκό αναψυκτήριο φωνάζοντας ταυτόχρονα: Τιμή και Δόξα στο Άκρον του Μπουρνέλη και τον Ερμή στο Αιγάλεω του Κορομπίλη που έδωσαν χαρά σε γενιές και γενιές από την δεκαετία του 70 και έπειτα και την ευκαιρία στον απλό κόσμο να απολαύσει αστέρια της εποχής και μεικτά θεάματα. Έτσι, την 1η του Μαρτίου, στο Gagarin καλέσαμε μια σειρά καλλιτεχνών και φίλων για μια βραδιά-βόμβα αισθημάτων και ερωτισμού.

Λαϊκό Αναψυκτήριο κλειστού χώρου και ανοιχτής καρδιάς

-Προβολή κολλάζ εικόνων και ήχων, μονταρισμένα και γυρισμένα από τον Αισθηματία κινηματογραφιστή Νίκο Τριανταφυλλίδη σε ένα αφιέρωμα στον Γίγαντα της ζωής και του σινεμά και αξέχαστο φίλο πρωτοπαλαιστή Απόστολο Σουγκλάκο με τον τίτλο “Σουγκλάκο Ζεις, Για Πάντα Παλαιστής”.

– Ο Μάγος Λουιτζέλλο σε αμέτρητα νούμερα που κόβουν την ανάσα με … το πριόνι.

– Θέατρο Σκιών από τον Τάσο Γεωργίου , μια νέα και λαϊκή ελπιδοφόρα φωνή της αθάνατης τέχνης του μπερντέ σε ανέκδοτο έργο με τον τίτλο “Ο Καραγκιόζης Χίπστερ”.

– Απαγγελίες Ποίησης από πρόσωπο έκπληξη. Εκλογές από την εργογραφία των ποιητών: Φώτη Κουβέλη, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τηλέμαχου Χυτήρη, Χρήστου Mega Παναγιωτόπουλου.

-Εμφάνιση βόμβα του ΠΟΠ θρύλου Τέρη Χρυσού

-Ο Λευτέρης Μυτιληναίος με την Ορχήστρα του θα υπενθυμίσει πως «κομπάρσος της καρδιάς σου δεν θα γίνω» σε ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα με αθάνατες επιτυχίες για αισθηματίες μέχρι πρωίας.

-Συμμετέχουν τα μπαλέτα του Gagarin
-58 απρόσμενα δρώμενα όλη την βραδιά
-Και dj set από τον Vlasis Kasavetis και την ομάδα AM

Σκηνοθεσία-Σενάριο- κείμενα- ιδέα- υλοποίηση- εκτέλεση- έμπνευση: Νίκος Τριανταφυλλίδης-Δημήτρης Ν. Μανιάτης. Διεύθυνση Παραγωγής: Μαρίνα Δανέζη, Ντίνος Κοτσινάρης Artwork : Νικήτας Κλιντ Παραγωγή: Θεοφάνης Κιρκινέζος