Θα απολαύσουμε ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια από την Ιταλία και την Ελλάδα αλλά και από το διεθνές ρεπερτόριο υπό το φως της Πανσελήνου!

Η Ελληνοκύπρια ερμηνεύτρια και δημιουργός Μάριαν Γεωργίου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής. Αξίζει να αναφέρουμε τη συνεργασία της με τον Roberto Casalino, έναν από τους πιο γνωστούς Ιταλούς δημιουργούς, καθώς και τον Pietro Cremonesi και τον Francesco Boccia, τον Ιταλό δημιουργό της τεράστιας επιτυχίας των Il volo, Grande amore, που διασκευάστηκε στα ελληνικά με τίτλο του τραγουδιού Roma – Atene (Ρώμη – Αθήνα).

Ο Αδάμ Τσαρούχης έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές και δημιουργούς. Ανάμεσά τους η Φωτεινή Δάρρα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Μαντώ, η Ηρώ, η Σία Κοσκινά, ο Μίμης Πλέσσας, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Δημήτρης Καλαντζής κ.ά. Ο Αδάμ μάς συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις ραδιοφωνικές διασκευές «Μία αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία». Πρόσφατα κυκλοφόρησε η καινούργια του διασκευή «Σ’ αγαπώ», ένα ξεχασμένο τραγούδι του μεγάλου μαιτρ της ελαφράς jazz, Γεράσιμου Λαβράνου σε στίχους του Νίκου Λουκόπουλου, το οποίο είχε πρωτοτραγουδήσει ο Γιάννης Βογιατζής.

Παίζουν:

Αδάμ Τσαρούχης & Marian Georgiou | τραγούδι
Ηλίας Αργυρόπουλος | Πλήκτρα, ενορχηστρώσεις
Δημήτρης Καραγιάννης | Σαξόφωνο