Μαζί τους εμφανίζονται οι πολύ ταλαντούχοι Tom Yosi (Blues/Rock) και Gershaw (Alternative Rock).

L.O.U.D. (Living Οn Universal Denial) είναι μια νέα παρουσία στο χώρο του αγγλόφωνου Indie Rock/Alternative Pop-Rock, με επιρροές από μπάντες όπως οι Kings of Leon, The Killers και Coldplay. Μετρούν ήδη στο ενεργητικό τους μπόλικα live, κάποια από αυτά ως opening act δίπλα σε μπάντες όπως οι Explosions in the Sky. Το ‘We Get Away’ έχει την υπογραφή του Θοδωρή Ζευκιλή (Tango with Lions, Planet of Zeus, κ.α.) στην παραγωγή και κυκλοφόρησε από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία, ‘The Sound of Everything’ (GAD, DUSK, Echo Train, Monsieur Minimal, κλπ).

Links:

https://www.loudbandnet.com | http://www.facebook.com/Loudbandgr
http://www.thesoundofeverything.uk | http://bit.ly/spotify-loud-wegetaway
http://bit.ly/itunes-loud-wegetaway | http://bit.ly/googleplay-loud-wegetaway

Ο Tom Yosi είναι ένας νέος ανερχόμενος και πολύ ταλαντούχος κιθαρίστας/bluesman με σπουδές στη φημισμένη μουσική σχολή ICMP του Λονδίνου. Έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της Indie σκηνής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κι έχει εμφανιστεί σε μεγάλες και μικρές σκηνές της Αθήνας και του Λονδίνου. Αυτή την περίοδο ηχογραφεί το ντεμπούτο EP του με τίτλο «Son of a gun», ενώ παράλληλα παίζει και στην μπάντα του George Gaudy.

Links:

https://www.youtube.com/channel/UCes6MA-L8qR2kPxkBEIdQfA
https://www.youtube.com/watch?v=aEgtB8k2no4

Οι Gershaw είναι μια alternative rock μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2015. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος τόσο από alternative/blues ακούσματα, όσο και από progressive και latin επιρροές. Τον τελευταίο καιρό ασχολούνται με τη σύνθεση δικού τους υλικού, με σκοπό μια επίσημη κυκλοφορία στο μέλλον.

Μέλη: Τάκης Κουβαράς (φωνή), Ντίνος Μπιρμπίλης (κιθάρα), Ηλίας Γρίψας (κιθάρα), Ανδρέας Μαρκάτης (μπάσο), Σταύρος Κούσης (τύμπανα).

Links:

https://www.facebook.com/Gershaw-1532677863714997
https://www.youtube.com/watch?v=FhvbYFlyl9g