Ακολουθώντας το δρομολόγιο του θρυλικού Orient Express, από την Κωνσταντινούπολη έως τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη και το Παρίσι, ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας μαζί με την ομάδα βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» μας προσκαλούν σε ένα μουσικό οδοιπορικό, επηρεασμένο από τις μουσικές και τα τραγούδια της φημισμένης αυτής διαδρομής.

Ένα «δρομολόγιο» με βαγόνια τις μουσικές του κόσμου και «ατμομηχανή» την ακωδικοποίητη μαγεία της Ανατολής και τον ανεκτίμητο ήχο των βιολιών. Ένα μουσικό οδοιπορικό, με ανατολίτικες μελωδίες και τραγούδια της Πόλης, βαλς, τάνγκο, τραγούδια της Εντίθ Πιαφ, σουίνγκ, πόλκες και ουγγαρέζικα τσάρδας, σε μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου. Συνταξιδιώτες του ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, η Ροδή Γκιούλ στο τραγούδι, ο Γιάννης Πλαγιανάκος στο κοντραμπάσσο και η ομάδα των βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» που αποτελείται από τους Νίκο Μηλά, Κώστα Κοκκαλιάρη και Δέσποινα Συρίγου.

Επόμενη στάση το Γυάλινο – Up Stage, την Παρασκευή 13 Απριλίου, σε μια βραδιά γεμάτη ήχους, εικόνες και νοσταλγική διάθεση.

Κλείστε θέση στο μελωδικό Orient Express!

Παίζουν:

Ροδή Γκιούλ, τραγούδι
Γιάννης Τσέρτος, πιάνο
Κυριάκος Γκουβέντας ,βιολί
Γιάννης Πλαγιανάκος, κοντραμπάσσο

Και οι «Βιολιστές της Στέγης του Κόσμου»: Νίκος Μηλάς, Κώστας Κοκκαλιάρης, Δέσποινα Συρίγου

Έκτακτη καλεσμένη στο τραγούδι και την κιθάρα η Πόπη Ξυλουρά