Ο Καλλιτεχνικός Σύνδεσμος της Κορέας διοργανώνει έκθεση με τίτλο «Κύμα Κορεάτικης Τέχνης» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2014.

Ο Καλλιτεχνικός Σύνδεσμος της Κορέας θα πραγματοποιήσει έκθεση με θέμα  «Κύμα  Κορεάτικης Τέχνης» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από την Δευτέρα  27 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο κτίριο Δ12 με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης των 60 ετών από τη λήξη του πολέμου και της συμμετοχής των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας, καθώς και τη συμπλήρωση  52 ετών διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 700 καλλιτέχνες εκθέτοντας από ένα έως έξι έργα ο καθένας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κορεάτικη ζωγραφική, δυτική ζωγραφική, ακουαρέλα, χαρακτική, γλυπτική, χειροτεχνία, λαογραφία κ.λπ. Στόχος της έκθεσης είναι, μέσω των έργων των καλλιτεχνών, να γνωρίσουμε την Κορέα και την κουλτούρα της, να αυξηθεί το ενδιαφέρον και να διαδοθεί ο πολιτισμός της.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Κορέας καθώς και της πρεσβείας της Κορέας στην Ελλάδα.