Το πρόγραμμα τους που έχει ως τίτλο: «Κυκλικός χορός στην Ευρώπη για βιολοντσέλο και πιάνο» περιλαμβάνει αποσπάσματα από κλασική, σύγχρονη και παραδοσιακή μουσική. Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ευχαριστεί θερμά τις καλλιτέχνιδες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

Μαρσέλα Μπινέρι (βιολοντσέλο)

Σε ηλικία 6 ετών αρχίζει τις μουσικές σπουδές. Με υποτροφία του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών συνεχίζει στην τάξη της κας Ντ.Χατζηγεωργίου. Πτυχίο με Άριστα παμψηφεί και Δίπλωμα με Ά Βραβείο και έπαθλο. Με υποτροφία του Conservatoire de Musique de Neuchatel (Ελβετία) συνεχίζει της μεταπτυχιακές σπουδές της στην τάξη του κ. Luc Aeschlimann.Attestation de Perfectionnement (Βαθμός-Πολύ Καλά) και Prix de Virtuositee (Βαθμός-Με Διάκριση). Επίσης έχει πρακολουθήσει μαθήματα με τον κ.M.Ostertag στην Karlsruhe της Γερμανίας.

Έχει παρακολουθήσει με ενεργή συμμετοχή κύκλους σεμιναρίων στην Ελλάδα, Ελβετία και Γαλλία με τους Courmont, Lasserre, Latzko, Guye, Boecher κ.α. Ήταν επίσης μέλος της Πανευρωπαϊκής Oρχήστρας Nέων Gustav Mahler υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Franz Welser- Most.
Απο μικρή ηλικία συμμετέχει σε πολλά σύνολα μουσικής δωματίου και συμφωνικές ορχήστρες. Έχει συνεργαστεί με την Ε.Λ.Σ, την Κ.Ο.Α, την Ορχήστρα του Δ. Αθηνών,την Ορχήστρα των Χρωμάτων και την ορχήστρα δωματίου του Neuchatel (Ελβετία). Είναι μέλος της συμφωνικής ορχήστρας της Ε.Ρ.Τ. Έχει εμφανιστεί επίσης σε πολλα προσωπικά ρεσιτάλ καθώς και ως σολίστ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παίζει με όργανο (βιολοντσέλο) H.C.Silvestre de Lion.

Έλενα Λαζαρέτου (Πιανίστα)

Η Έλενα Λαζαρέτου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας» με την καθηγήτρια Γιούλη Τρούσσα. Το 2000 απέκτησε το Δίπλωμα Πιάνου με άριστα και πρώτο βραβείο. Το 2001 κερδίζοντας τριετή υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης», έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο σολιστικό πιάνο και τη μουσική δωματίου στο Μουσικό Πανεπιστήμιο του Salzburg “Mozarteum” με τον καθηγητή George Kern. Συνέχισε τις σπουδές της στο Μουσικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης με τον διευθυντή του τμήματος μουσικής δωματίου Avedis Kouyoumdjian.

Ως σολίστ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με έργα για σόλο πιάνο στην αίθουσα «Παρνασσός» στην Αθήνα. Ακολούθησαν πολυάριθμα ρεσιτάλ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει συμπράξει με την ορχήστρα “Mozarteum”. Από το καλοκαίρι του 2010 είναι μέλος της “HARMONIA MISTURATA”, ενός τρίο για πιάνο, μπάσο (Yoel Soto) και κρουστά (Carlos Menendez) που με τη σύμπλευση κλασικής μουσικής και παραδοσιακών ήχων της Λατινικής Αμερικής πραγματώνει μια «σύμμικτη αρμονία». Έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες στην Ελλάδα και την Γερμανία. Στις 21/12/16 δημιούργησαν το πρώτο τους cd single,“The 4 Misturata Seasons”, για τη στήριξη του έργου της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
Από το 2015 είναι μέλος του Trio Provenzo με τον Φίλανδρο Κάρρα (κλαρινέτο) και τον Ανδρέα Σπυρόπουλο (φαγκότο). Έχουν κάνει εμφανίσεις στο Athenaeum, στο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου, στο «ΑΝ ART ARTISTRY» κ.α.

Ξεχωριστή πτυχή της πιανιστικής της δραστηριότητας αποτελεί η σύγχρονη μουσική. Έχει ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση έργα για σόλο πιάνο και μουσικής δωματίου πολλών νέων Ελλήνων συνθετών στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.