Το Ξενοδοχείο Ύδρα θα φιλοξενήσει στους χώρους του την έκθεση με τίτλο «The mirror», του ανερχόμενου Έλληνα εικαστικού Κωνσταντίνου Πάτσιου

… από τις 10 Ιουλίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Το ξενοδοχείο ‘Υδρα, σε μια προσπάθεια προώθησης της σύγχρονης Ελληνικής τέχνης, παρουσιάζει με επιτυχία για δεύτερη χρονιά, νέους Έλληνες εικαστικούς.

Στην ενότητα αυτή των ζωγραϕικών έργων ο Πάτσιος απεικονίζει μορϕές  και τοπία μιας ενδότερης πραγματικότητας με απαράμιλλο χιούμορ. Τοπία και μορϕές, σημαίες, αρχαιοελληνικά προσωπεία σ ένα εκτυϕλωτικό ϕώς, αναστενάζουν, αγωνιούν αντικρίζοντας μία νέα αλλόκοτη πραγματικότητα. Το σύμπαν του Πάτσιου αναμειγνύει,σχολιάζει, διακωμωδεί, διατηρώντας μια πλούσια εικαστική γλώσσα, με πολλές αναφορέςστην εικαστική παράδοση.

Βιογραφικά στοιχεία καλλιτέχνη:
Ο Πάτσιος στα 34 του, παρά το νεαρό της ηλικίαςτου, είναι ήδη γνωστός στην Αθηναϊκή σκηνή έχοντας στο ενεργητικό τουτέσσερις ατομικές εκθέσεις  και πολλές συμμετοχές σε ομαδικές και διεθνείς εκθέσεις. Aπόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, σπούδασε ζωγραϕική με τον Γ. Ψυχοπαίδη και τον Μ. Σπηλιόπουλο, και γλυπτική με τον Ν. Τρανό. Η τελευταία ατομική του έκθεση είχε τίτλο “The Divine Comedy” και πραγματοποήθηκε στην fizzgallery.