Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τις μοναδικές εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο έρχονται στις 28 Μαΐου με την Black Ice World Tour στην Ελλάδα. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε γι’ αυτό τρέξτε όσο είναι ακόμα καιρός…

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας στα παρακάτω σημεία προπώλησης: Ticket House (Αθήνα & Θεσσαλονίκη),  και το ταμείο του Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη (για περιορισμένες μέρες). Το ταμείο του Ολύμπιον θα λειτουργήσει παράλληλα με το Ticket House Θεσσαλονίκης από την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, από τις 10:30 το πρωί έως και τις 19:00. Για τη συνέχεια, στις επόμενες ημέρες το κοινό της Βορείου Ελλάδος θα μπορεί να προμηθευθεί τα εισιτήρια του από το Ticket House.

Για online αγορές επισκεφθείτε το www.ticketpro.gr .Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 6 εισιτήρια ανά άτομο. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 90€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα ,70€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα, 60€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα, 80€ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.