Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου η Κρίστη Στασινοπούλου, ο Στάθης Καλυβιώτης & το Σχήμα ΝΥΝ παίζουν για δυο βραδιές στην Αθήνα, στο Underflow.

Έχουμε πάνω από έναν χρόνο να εμφανιστούμε στην Αθήνα, γιατί ετοιμάζαμε τον καινούργιο μας δίσκο με τίτλο ΝΥΝ που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο από την εγγλέζικη δισκογραφική εταιρία Riverboat Records / World Music Network για όλον τον κόσμο.

Το ΝΥΝ περιλαμβάνει και πάλι τραγούδια δικά μας, σε μουσική του Στάθη και στίχους της Κρίστης, όπως και οι υπόλοιποι τέσσερεις δίσκοι μας πριν το Greekadelia, Ταξιδοσκόπιο, Τα Μυστικά των Βράχων, Ηχοτρόπια, Υφαντόκοσμος.

Μαζί με την καινούργια μας μπάντα, Σχήμα ΝΥΝ, ανεπίσημα και πριν την κυκλοφορία του δίσκου, θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά τα καινούργια αυτά τραγούδια στο Underflow στην Αθήνα. Αμέσως μετά φεύγουμε για την Δανία, για να παίξουμε την Παρασκευή (13/5) στο κλαμπ Huset της πόλης Esbjerk, κεντρικό λιμάνι της Β. Θάλασσας στην δυτική ακτή της Δανέζικης χερσονήσου, και το Σάββατο (14/5) στο Global, γνωστό κλαμπ  της παγκόσμιας world music σκηνής, στην Κοπεγχάγη.

Το Underflow στην οδό Καλλιρόης, ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, είναι ένας καινούργιος διώροφος χώρος, στημένος από φίλους της ανεξάρτητης ροκ σκηνής και των ραδιοφώνων της, που έχει ήδη γίνει στέκι. Στην ισόγεια αίθουσα λειτουργεί το δισκάδικο και η γκαλερί, με εκθέσεις, σπάνια βινύλια, και cd, μουσικές εκδόσεις, μπαράκι για καφέ ή ποτό και πολυθρόνες, ενώ στον κάτω χώρο (χωρίς τσιγάρο εκεί) μπροστά από διάσπαρτες καρέκλες, μαξιλάρες ή όρθιους, γίνονται τα live.

Τα live στο Underlfow αρχίζουν αυστηρά και από άποψη, στις 9:00μμ και τελειώνουν πριν κλείσει το μετρό.

Και τις δύο βραδιές θα ξεκινήσουμε στις 9:00 με τα τραγούδια από το ΝΥΝ, ενώ στο δεύτερο μέρος θα παίξουμε γνωστά κομμάτια από τους προηγούμενους δίσκους μας.

Παρακαλούμε τους φίλους που ενδιαφέρονται να ακούσουν τα καινούργια τραγούδια μας, να έρθουν έγκαιρα, ώστε αν θέλουν, να προλάβουν με την ησυχία τους, να χαζέψουν τα βινύλια κλπ, να πάρουν από το μπαρ το ποτό τους, να καπνίσουν το τσιγάρο τους, και στις εννέα ακριβώς, θα κατέβουμε στην κάτω αίθουσα που θα αρχίσουμε να παίζουμε.

Κρίστη Στασινοπούλου: φωνή, Ινδικό αρμόνιο, μπεντίρ
Στάθης Καλυβιώτης: λαούτο, electronics, live looping, πλήκτρα
Ντίνος Ζούμπερης: μπάσο, τσαμπούνα
Σόλης Μπαρκή: κρουστά

www.krististassinopoulou.com
www.facebook.com/Kristi.Stassinopoulou