Η ταινία της Λουκίας Ρικάκη «Κράτησέ με», παραγωγής 2007, θα προβληθεί και πάλι αποκλειστικά στον 

Κινηματογράφο \”Δαναός 2\”, από 2 Σεπτεμβρίου. Η ταινία έχει θέμα την απώλεια και είναι η πρώτη ελληνική ταινία που ξεκίνησε από το Internet και συγκέντρωσε ιστορίες από όλη την Ελλάδα.

Μια παραγωγός ραδιοφωνικής εκπομπής χάνει τον πατέρα της ξαφνικά. Για να καταφέρει να χειριστεί αυτή τη απρόσμενη απώλεια δημιουργεί μία ιστοσελίδα στην οποία ακροατές του ραδιοφώνου στέλνουν ιστορίες τους.

Αργότερα συναντιέται μαζί τους και μοιράζονται τις ιστορίες μέσα από το παιχνίδι της αφής. Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων που διαρκούν δυο χρόνια ένας άντρας χάνεται απρόσμενα. Μέσα από τις ιστορίες που μοιράζονται όλοι καταφέρνουν να χειριστούν την απώλεια τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους με μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία. Το ίδιο και η ηρωίδα η Ιουλία, που μαθαίνει να συναναστρέφεται στο παρόν και συμφιλιώνεται με το παρελθόν της.

Σε πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση:
Παναγιώτης Μπουγιούρης και Πατρίτσια Περιστέρη Μίλλικ

Με τους: Κατερίνα Λυπηρίδου – Τάκη Βογόπουλος – Πάνος Κρανιδιώτης – Μαριάννα Κάλμπαρη – Φοίβος Παπαδόπουλος – Κωνσταντής Μιζάρας  – Σήφης Πολυζωίδης  – Μαρία Μπαγανά  – Νίκος Ζωιόπουλος  – Λογοθέτης Ταγαρούλιας Παπακωνσταντίνου – Αλεξάνδρα Ταγαρούλια Παπακωνσταντίνου

Συντελεστές
Σενάριο- σκηνοθεσία- παραγωγή  Λουκία Ρικάκη
Αγγλικοί διάλογοι  Masoud Amralla Al Ali
Διεύθυνση Φωτογραφίας Δημήτρης Κατσαίτης
Σκηνογραφία Έλλη Γρίβα
Μοντάζ  Γιάννης Νταρίδης
Αυθεντική Μουσική Σύνθεση Μαριέττα Φαφούτη – Θανάσης Παπακωνσταντίνου 
Τραγούδι Νατασσα Τσίρου – Μαριέττα Φαφούτη
Ηχοληψία – Νίκος Μπουγιούκος

Το βιβλίο της ταινίας κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πολύτροπον και η μουσική από τη Λύρα.