Ο «Βασιλιάς» και η «Βασίλισσα» του χορού, ναι αυτοί, επιστρέφουν στο ..παλάτι τους, για δυο back to back Παρτάρες πιο ALIVE από ποτέ, παρέα με τους εκρηκτικούς FLASH BACK και χαρίζουν ..αναδρομικά, το κέφι που στερηθήκαμε για τόσο καιρό…!!

Κώστας Μπίγαλης.. Πωλίνα.. Το λατρεμένο ντουέτο.. που πρώτοι καθιέρωσαν εδώ και μια δεκαετία την απόλυτη 80s-90s αναβίωση, με αμέτρητα sold out και ..ιστορικές βραδιές, έρχονται με φόρα.. διαλύουν κάθε φθινοπωρινή μελαγχολία, και μας φτιάχνουν τη διάθεση με λατρεμένα α ν ε π α ν ά λ η π τ α τραγούδια και τη μοναδική αληλεπίδραση τους με το κοινό, που πάντα στο τέλος δεν τους αφήνει να κατέβουν από τη σκηνή !!!!

Ετοιμαστείτε… Ετοιμαστείτε λέμε… για… «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες» «Μελισσούλα» «Του Αιγαίου τα Μπλούζ» «Ροζ Μπικίνι» «Ρίνα Κατερίνα» «Πους Απς» «Με την πρώτη ματιά» «Μπιρίμπα «Η κόρη του περιπτερά» «Ράδιο αγάπη μου» «Γειτόνισα» «Κυκλοφόρησε» και πολλά μα πολλά άλλα για δυο βραδιές που θα αργήσουν να ξημερώσουν…

ALL NIGHT DJ SET με όλα τα 80s και 90s Super Hits ..!!!

*

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο:
[α] ταυτότητα [β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.