Ένα καλοκαιρινό γεγονός που θα μας μείνει αξέχαστο. Eνας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρα και δισκογραφική παρουσία, ο Κώστας Μακεδόνας μας ταξιδεύει σε λαϊκά μονοπάτια και μας καλεί να τραγουδήσουμε όλοι μαζί αγαπημένες του επιτυχίες («Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Τα πλοία της γραμμής», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Κόκκινα γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες το λάθος», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Στο λευκό τον πύργο», «Ουσίες», «Δεν σου ανήκω» και πολλά άλλα).

Ο Γιωργος Καραδήμος λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του δίσκου ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία οπως τα «Με Πνιγεί Τούτη Η Σιωπή», «Σε Θέλω Εδώ», «Κι Εσύ Θα Φύγεις». Επίσης θα παρουσιάσει και τραγούδια επιτυχίες που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες όπως «Τα Δευτέρα Κλειδιά», «Έρωτας ή Τίποτα» κ.ά.

Η Σαλίνα Γαβαλά παράλληλα με τη συμμετοχή της στην «Όμορφη Πόλη» κι αφού κυκλοφόρησε το τραγούδι «Μεγάλη» σε στίχους και μουσική δίκη της, ερμηνεύει μεγάλα τραγούδια από Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζηδάκι, αλλά και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως τα «Μόνο Οι Γενναίοι» και ο «Άνθρωπος».