Μία εμφάνιση που κουνάει μυαλά και κορμιά! Opening Artist ο Τρύφωνας που προθερμαίνει χώρο και κοινό με τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο.

Και τα δύο συγκροτήματα έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Οι μεν Κοινοί Θνητοί θα εμφανιστούν με full μπάντα διασκευάζοντας το υλικό τους σε rock, funk, reggae και άλλα στοιχεία από μουσικές που τους αρέσουν και τους εμπνέουν.

Μητσοφου – Ραπ
Αντώνης Μεϊμάρης – Μπάσο
Τάσος Μεϊμάρης – Λαούτο – Τρομπέτα, Φωνή
Παναγιώτης Μπαρόλας – Κιθάρα, Φωνή
Κωνσταντίνος Μαργαρίτης – Πλήκτρα
Στέλιος Γκίνης – Τύμπανα

Οι δε Βουκολική Διαταραχή, η εκρηκτική παραδοσιακόδημοτικόρεμπέλικη χοροεσπερίδα μέχρι εξαντλήσεως των τραγουδιστικών αποθεμάτων, παιγμένη ροκ και ενορχηστρωμένη Βαλκανοβουκολικά, ενώνει τις κατά τόπους παραδόσεις, συγκεράζει μελωδίες και ρυθμούς με μια διάθεση για πειραματισμό, διαμορφώνει έντονα ηχητικά τοπία και με επιλεγμένες πιατέλες τραγουδιών, με πλούσια λαογραφική γέμιση, δεν αφήνει καμία και κανέναν νηστικό και ακούνητο και προ(σ)καλεί επίδοξους πρωτοχορευτές να σύρουν τον κύκλο!

Φίλιππος Φασούλας – κλαρίνο, τραγούδι
Γιωργής Σηφάκης – ηλεκτρικό λαούτο, φωνή
Μπίλλης Γιαννούσης – ηλεκτρικό μπάσο, φωνή
Χρήστος Παπάς-Κρεμμύδας – τυμπανοκρουσίες, δηλώσεις
Γιάννης Διδασκάλου – Τραγόκερως

Ο Τρύφωνας που ανοίγει την συναυλία, κατά τη διάρκεια του lockdown, σε μερικούς περίεργους καιρούς, κλεισμένος στο δωμάτιό του συνέθεσε και ηχογράφησε μόνος του μια σειρά από τραγούδια βασισμένος στις επιρροές του από λογοτεχνία και μουσική, τραγούδια που τελικά διαμόρφωσαν έναν δίσκο demo, με τίτλο “Πρόλογος”, ο οποίος και εδώ θα ακουστεί ζωντανά.

* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων επιδεικνύουν κατά την είσοδο: Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης), Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Άτομα ηλικιών κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα, με την προϋπόθεση ότι και εκείνος θα επιδείξει έγγραφο ταυτοπροσωπίας και ένα από τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά ανοσίας.