Οι Σ .Τ. UNIT προσπαθούν να μετουσιώσουν αστικές νευρώσεις σε ηχητικά πεδία. Εκφραζόμενοι σε ελληνική γλώσσα περιπλέκουν την ανάμνηση

του χωμάτινου εδάφους, τη λαογραφία, τον εκτενή φουτουρισμό και τα ηθικά ερωτήματα με ηχοδομές που αντανακλούν την προθανάτια αγωνία.

Οι Σ. Τ. UNIT που θα εμφανιστούν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στη Knot Gallery, ποιούν rock n roll και όχι avant garde και διάφορες άλλες αστικές κουταμάρες. Αφήνουν τα ηνία των τεχνών σε προύχοντες και διάττοντες.

Ενδιαφέρονται για τη φήμη, τον ακραιφνή σαρκισμό και την Καντιανή σκέψη.

Έργα & Ηχογραφήσεις σε εξέλιξη

Σκυλόψαρα εν Διαστάσει

Προκρούστης

Τέλμα Αστικών Συνηθειών

Στέλιος Εφεντάκης, Εφαρμογές Κιθάρας

Βαγγέλης Κουτσιούρης, Μπασσογραμές

Θωμάς Χαβαλές, Saignement des Bandes Magnetiques

Στυλιανός Τζιρίτας, Κλαρινέττο/Λαρύγγι/Διεύθυνση
 
 

Stephen Fleming (Cosmic Rough Riders)

Ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Cosmic Rough Riders ο Stephen Fleming συνδυάζει τις Βρετανικές και ειδικότερα Σκωτσέζικες μουσικές παραδόσεις με vintage Americana και West Coast ήχους. Με την Poptones του θρυλικού Alan McGee (Oasis, The Hives etc) και τη Warner Music κάνουν 4 UK top 40 επιτυχίες, πωλούν πάνω από 150,000 δίσκους και περιοδεύουν σε όλη την Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία παίζοντας στα μεγαλύτερα παγκόσμια festival αλλά και ως support με τους: Black Crowes, Ocean Colour Scene, Stereophonics, Paul Weller, Robert Plant, Lenny Kravitz και U2.