ζωή ζωγραφική εξωστρέφεια αποσύνδεση κενό στοχασμός άνθρωπος παρατήρηση καθρέπτης εσωστρέφεια εγκέφαλος αυτοπαρατήρηση αγία πόρνη ανάμνηση κώδικας πολυγλωσσία νοσταλγία δένδρο αμηχανία εμείς κεφάλι φως ανασφάλεια εγώ άλλος πολιτικός σκουπίδι ανακύκλωση μοιρολόι βύθιση άσπρο μαύρο κενό βλέμμα πορτραίτο ηδονή αχρονία απόλαυση γραφή χαρά νηνεμία

Ευρωπαϊκό αέρα σύγχρονης αισθητικής αντίληψης και εξωστρέφειας προσδίδει ο νέος χώρος πολιτισμού TATIANA DIMOU | ARTISTS, στην Πάτρα. Ο χώρος βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, Τσαμαδού 24 και έχει την φιλοδοξία να φιλοξενήσει σημαντικούς σύγχρονους καλλιτέχνες και designers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός του είναι τόσο να έρθουν οι κάτοικοι της Πάτρας σε επαφή με την σύγχρονη δημιουργία, όσο και να συμβάλει στην πολιτισμική αναγέννηση της πόλης.

Το ντεμπούτο της εκθεσιακής περιόδου γίνεται με την ατομική παρουσίαση του Κλεομένη Κωστόπουλου και εννέα μεγάλης κλίμακας έργα του.

Τίτλος της έκθεσης “Head Up-Cycled”.

Ο Κλεομένης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1973. Είναι εικαστικός καλλιτέχνης (ζωγράφος) και μετά από 30 χρόνια καλλιτεχνικής έρευνας στην Αθήνα και το εξωτερικό επέστρεψε, ζει και εργάζεται στην γενέτειρά του. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με άριστα στην Α.Σ.Κ.Τ. Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Στουτγάρδη και το Βερολίνο. Υπήρξε υπότροφος του Ι.Κ.Υ., της Robert Bosch Stiftung, της DAAD και της ΑΣΚΤ Αθηνών. Έργα του υπάρχουν σε μουσεία, ελληνικές και ξένες ιδιωτικές συλλογές.
Το 2011 ίδρυσε τον ΜΗ κερδοσκοπικό οργανισμό Art in Progress, ενώ έχει διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής στο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης Πάτρας │ RE-culture, στο Πεδίο Δράσης Κόδρα (Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά) και στο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας │ ArtWalk.