Λίγο πριν αρχίσουν οι πανελλήνιες εξετάσεις ο Δήμος Περιστερίου φρόντισε να διασκεδάσει τη μαθητιώσα νεολαία και να την ξεκουράσει λίγο από το διάβασμα με μια μεγάλη συναυλία, το Σάββατο 17 Μαΐου, με τα Κίτρινα Ποδήλατα!

Λίγο πριν αρχίσουν οι πανελλήνιες εξετάσεις ο Δήμος Περιστερίου φρόντισε να διασκεδάσει τη μαθητιώσα νεολαία και να την ξεκουράσει λίγο από το διάβασμα με μια μεγάλη συναυλία, το Σάββατο 17 Μαΐου, με τα Κίτρινα Ποδήλατα!

Το Αλσος Περιστερίου θα γεμίσει με το «νέο αίμα» της περιοχής, που λίγο πριν βάλει τα δυνατά του για τις εξετάσεις, θα αφεθεί στο ρυθμό της μουσικής και των τραγουδιών, που αγαπήσαμε από την εφτάχρονη πορεία του νεανικού συγκροτήματος και που περιλαμβάνονται στον νέο δίσκο των δημιουργών του, Γιώργου και Αλέξανδρου Παντελιά με τίτλο: «Κίτρινα Ποδήλατα Live \’O7».

Οι καλλιτέχνες εγγυώνται μια παράσταση γεμάτη ενέργεια και μας υπόσχονται μια βραδιά με δυναμικό ηλεκτρικό ήχο, γεμάτη με τις χαρακτηριστικές μελωδίες τους, τους στίχους και τις μουσικές των τραγουδιών τους και, μαζί, διασκευές αγαπημένων συνθετών που έχουν σημαδέψει τη μουσική τους πορεία.

Η παράστασή τους, διάρκειας δύο ωρών θα είναι ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο Παντελιά, με μια σειρά από οπτικά ευρήματα σύγχρονης τεχνολογίας που θα επιτρέψουν στους δύο δημιουργούς να συμμετάσχουν «ζωντανά» με φίλους μουσικούς και τραγουδοποιούς σε μοναδικές εκτελέσεις των κομματιών τους.

Ειδικά βίντεο projects σκηνοθετημένα για κάθε τραγούδι ξεχωριστά εναρμονίζονται με ήχο και φως και παρουσιάζουν με νέα άποψη γνωστά τους κομμάτια ενώ συμπράττουν και με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, ανταλλάσοντας τραγούδια, μελωδίες και αισθήματα.

Το κοινό καλείται να παίξει ενεργό ρόλο σε αυτή τη μουσική παράσταση αφού θα μπορεί σε κάποιες στιγμές να αποφασίσει για τη συνέχεια του προγράμματος.

Οι συντελεστές για του μουσικού προγράμματος είναι: επιμέλεια προγράμματος – ενορχηστρώσεις: Κίτρινα Ποδήλατα, συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Ράλλης (τύμπανα), Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο), υπεύθυνος ήχου: Γιώργος Μπότης, ηχολήπτης σκηνής – χειριστής προγραμματισμών: Τάσος Μπότης, φωτισμοί: Γιώργος Κλαδούρης, κάμερες: Μάριος Βιδάλης, παραγωγή – σκηνοθεσία: Κίτρινα Ποδήλατα, παραγωγή: ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Info
Κίτρινα Ποδήλατα Live!
Σάββατο 17 Μαΐου, στις 20:30
Αλσος Περιστερίου, Αγίου Βασιλείου και Δωδεκανήσου