Η Πεντάμορφη και το Τέρας, το αγαπημένο κλασικό παραμύθι μικρών και μεγάλων, ζωντανεύει για δεύτερη χρονιά στο Βασιλικό Θέατρο.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας, το αγαπημένο κλασικό παραμύθι μικρών και μεγάλων, ζωντανεύει για δεύτερη χρονιά στο Βασιλικό Θέατρο.

Η Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου ελλάδος παρουσιάζει και φέτος την Πεντάμορφη και το Τέρας, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Γλυκερίας Καλαϊτζή.

Πρόκειται για μια ακόμη φαντασμαγορική παραγωγή του αγαπημένου μας παραμυθιού, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Η μικρή Πεντάμορφη θα αναγκαστεί να ζήσει σε ένα παλάτι, όπου κατοικεί ένα Τέρας κι όπου όλοι μιλούν μία άγνωστη, παράξενη γλώσσα. Η Πεντάμορφη θα νιώσει την πραγματική αγάπη, θα δει με τα μάτια της καρδιάς, θα βρει τη λύση στο γρίφο που την απασχολεί και θα ζήσει ευτυχισμένη.

Η δύναμη της φιλίας και της αγάπης, μέσα από ένα κλασικό έργο, που δεν γνωρίζει από ηλικία, κοινωνικές τάξεις και εποχές, παραμένοντας πάντα μοντέρνο και επίκαιρο.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Βασιλάκης, Αλέξανδρος Ζαφειριάδης, Νίκος Μήτσας, Γιάννης Μόχλας, Γεράσιμος Ντάβαρης, Μαριάννα Παπασάββα, Εύα Σοφρωνιάδου, Ελευθερία Τέτουλα, Γιάννης Τσιακμάκης, Άννυ Τσολακίδου, Μαρίνα Χατζηιωάννου.

Info
Η Πεντάμορφη και το Τέρας
Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη
Από τις 14 Οκτωβρίου
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:00
Καθημερινά από Τρίτη έως Παρασκευή στις 10:30 παραστάσεις για σχολεία, μετά από συνεννόηση.
Υπεύθυνος κ. Διονύσης Καλαϊτζής, τηλ.: 2310 276 455
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10 ευρώ
Τιμή σχολικού εισιτηρίου: 7 ευρώ
Ομαδικό εισιτήριο, σύλλογοι: 9 ευρώ