Ποια καλύτερη συνέχεια για το πολύ πετυχημένο μάθημα συγγραφής για όλους, Κινητήρας Σ- Για μια καινούρια αρχή!, από το να βγούμε έξω τώρα που θα καλοκαιριάσει;

Όλα τα μαθήματα θα γίνουν από τις 17 Απριλίου 2015, έξω από το στούντιο του Κινητήρα, για να βγούμε με ασφάλεια από τα στεγανά μας και να επιτρέψουμε στο περιβάλλον μας ώστε να γίνει ξανά πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Η ανατρεπτική μέθοδος body/word και εργαλεία από το πιο σύγχρονο πεδίο της συγγραφικής έκφρασης, το performance writing, έρχονται να μας βοηθήσουν να εκφραστούμε με τρόπους μοναδικούς και ανεπανάληπτους, όπως είμαστε και εμείς!

Ο Χρήστος Πολυμενάκος είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Διομήδης Φωτιάδης» (1997) και κάτοχος MA στο Performance Writing (2010) από το ιστορικό πανεπιστήμιο Dartington College of Arts. Έχει εργαστεί ως δημιουργός, ερμηνευτής, ερευνητής, εκπαιδευτικός, καλλιτεχνικός διευθυντής και σχεδιαστής εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Έργα και σεμινάριά του έχουν παρουσιαστεί σε Εθνικά και Περιφερειακά Θέατρα, Ιδρύματα Σύγχρονης Τέχνης, Διεθνή Φεστιβάλ και ανεξάρτητες διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ερευνά τη σχέση σώματος και λέξης (body/word) και μέρος της εκπαιδευτικής μεθοδολογίας του εκδόθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Writing PAD / Intellect Books στη Μεγάλη Βρετανία τον Ιούνιο του 2014. Είναι μέλος της ομάδας του Κινητήρα από το 1995.

Η Camilla Nelson (UK) είναι ποιήτρια, text-artist και ερευνήτρια. Είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική επιμελήτρια του εκδοτικού οίκου Singing Apple Press, κάτοχος PhD Performance Writing και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ποίησης στο Cardiff Metroplitan University.