Η ομάδα του KIDOT, με εφόδια τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το εορταστικό πνεύμα, έρχεται και στήνει την δικιά της χριστουγεννιάτικη pop-up εκδοχή στον χώρο, μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλη την οικογένεια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου!

Στολίδια. Φώτα. Αγιοβασιλιάτικα κουστούμια. Κάλαντα και μελωδίες.
Φαντάζει σαν το ιδανικό γιορτινό σκηνικό, σωστά;
Σχεδόν, θ’ απαντήσουμε.
Γιατί αυτές τις γιορτές, και το KIDOT βάζει τη δική του πινελιά!

Market Υπηρεσιών, μία σειρά side events, κινητικών δρώμενων, παρουσιάσεων, συμμετοχικών παιχνιδιών και εκπαιδευτικών εργαστηρίων (workshops) είναι μόνο μερικές από τις επιλογές των μικρών μα και των μεγάλων επισκεπτών. Παράλληλα, ένα kids areas, περιμένει όλη την οικογένεια για ελεύθερο παιχνίδι, ενώ φυσικά, το lounge & food corner θα βρίσκεται στην διάθεση όλων για χαλάρωση και ξεκούραση, γιατί ξέρουμε πόσο εξαντλητικό μπορεί να είναι το πολύ παιχνίδι κάποιες φορές.

Γιατί η γιορτινή pop-up εκδοχή του KIDOT έχει όλα όσα σημαίνει για σένα το αγαπημένο σου οικογενειακό φεστιβάλ, ιδανικά προσαρμοσμένα όμως στο πνεύμα των ημερών. Έλα λοιπόν να περάσουμε μαζί -γονείς και παιδιά- τρεις μαγικές ημέρες, μαθαίνοντας, παίζοντας, εξερευνώντας, όπως μόνο το KIDOT ξέρει!

* Tα workshops και τα side events θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018.
**Δηλώστε συμμετοχή για τις δράσεις με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων στο παρακάτω link: http://bit.ly/2SqO0qT


Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης: KIDOT Christmas Planet -Πρόγραμμα