Το τριήμερο ξεκινά την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου με τον Kevin Yost, ο οποίος θα φιλοξενείται στα decks του Steam κάθε δεύτερη Πέμπτη!

Γνήσιο παιδί της αμερικάνικης dance σχολής και των πρωτοπόρων της house, χωρίς να περιορίζεται σε ένα στυλ, δείχνει την προτίμησή του για τη μαύρη μουσική και ιδιαίτερα την jazz αναπτύσσοντας το deep jazzy house στυλ του .

Tο 1998 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο One Starry Night, το οποίο πλέον αποτελεί all time classic deep house album. Έκτοτε μετρά περισσότερες από εκατό single κυκλοφορίες, οκτώ άλμπουμ και πολλά mix cds.

Ο Kevin έχει κερδίσει τη φήμη του καλλιτέχνη που παράγει συνεχώς μουσική έχοντας πάντα το προσωπικό του ηχόχρωμα. Το djing είναι μία προσωπική πρόκληση, την οποία μοιράζεται με το κοινό του. Τελευταίο του project είναι το “Live & improvised”, κατά τη διάρκεια του οποίου δημιουργεί μουσική εκείνη τη στιγμή. Κάθε live είναι τόσο μοναδικό και πρωτότυπο που δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Την βραδιά πλαισιώνουν οι Akylla και Christo Z.


Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου το Steam σε συνεργασία με τη Voltage Records υποδέχονται τον ιδιοκτήτη της Orange Recordings και έναν από τους πιo χαρισματικούς παραγωγούς της σημερινής Techno σκηνής, τον Steve Mulder. Τελειομανής και εξαιρετικά επιλεκτικός, ο βραβευμένος Ολλανδός παραγωγός ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει techno!

Με motto το “Orange is the new black”, η δισκογραφική του σε μία μόλις τετραετία κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία labels της σκηνής, έχοντας φιλοξενήσει ονόματα όπως oι Carl Cox, Cristian Varela, Spartaque, Spektre, Rob Hes, Gabriel Dor & Bordoy, Peter Bailey, Dj Richie Santana και πολλούς άλλους.

Η μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του Steve στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής δεν έχει τέλος!

Keep your eyes on him!


Και τέλος το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το Blend υποδέχεται στο Steam Athens έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Terry Francis, την “ψυχή” του θρυλικού Fabric Club στο Λονδίνο, στο οποίο είναι resident από το 1999.

Ο Βρετανός DJ, παραγωγός και ιδρυτής της Wiggle Records είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την tech house. Με την άψογη τεχνική και την ενστικτώδη ικανότητά του να αντιλαμβάνεται τι ζητά το κοινό, κατάφερε να εδραιώσει τα underground «Wiggle Nights», τα οποία δεσπόζουν στη λίστα με τα πιο περιζήτητα events της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Οι ήχοι του, απόλυτα δυναμικοί και εξαιρετικά καλοδουλεμένοι, θα ξεσηκώσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό clubber στο dancefloor του Steam.

Τη βραδιά του Terry Francis στο Steam θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco!

See you on the dancefloor!