Το Steam Club υποδέχεται την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου τον θρυλικό Kevin Yost στο καινούριο του residency στην Αθήνα, όπου και θα φιλοξενείται κάθε δεύτερη Πέμπτη!

Γνήσιο παιδί της αμερικάνικης dance σχολής και των πρωτοπόρων της house, χωρίς να περιορίζεται σε ένα στυλ, δείχνει την προτίμησή του για τη μαύρη μουσική και ιδιαίτερα την jazz αναπτύσσοντας το deep jazzy house στυλ του .

Tο 1998 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο One Starry Night, το οποίο πλέον αποτελεί all time classic deep house album. Έκτοτε μετρά περισσότερες από εκατό single κυκλοφορίες, οκτώ άλμπουμ και πολλά mix cds.

Ο Kevin έχει κερδίσει τη φήμη του καλλιτέχνη που παράγει συνεχώς μουσική έχοντας πάντα το προσωπικό του ηχόχρωμα.

Το djing είναι μία προσωπική πρόκληση, την οποία μοιράζεται με το κοινό του. Τελευταίο του project είναι το “Live & improvised” κατά τη διάρκεια του οποίου δημιουργεί μουσική εκείνη τη στιγμή. Κάθε live είναι τόσο μοναδικό, πρωτότυπο και διαφορετικό, το οποίο δεν μπορεί να χάσει κανείς!

Μαζί του Zoo Roo και Fragk & Gi.

Μια ημέρα μετά, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ετοιμαστείτε για DTP with Format:B, Jannicke Reberg, Steve Sai, Tolis Q.

Ο Franziskus Sell και ο Jacob Hildenbrand, γνωστοί ως Format:B, εντυπωσιάζουν το κοινό και κατακτούν τα dancefloor σε όλον τον κόσμο με τον χαρακτηριστικό MotorFunk-ήχο τους.

Το μουσικό ταξίδι είχε ξεκινήσει και για τους δύο πολύ πριν γνωριστούν. Σε νεαρή ηλικία, ο Jacob έπαιζε μπάσο και ο Franziskus πιάνο. Στα μέσα των 90’s και οι δύο “ασπάστηκαν” την ηλεκτρονική μουσική.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν στο Berlin School of Audio Engineering (SAE), όπου γρήγορα το κοινό πάθος τους οδήγησε να αναδειχθούν στην τοπική club σκηνή και να παρουσίασουν το project Format:B.

Έκτοτε έχοντας έδρα το Βερολίνο κερδίζουν διεθνή αναγνώριση με συνεχείς πετυχημένες παραγωγές και αμέτρητες εμφανίσεις σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Σειρά έχει η Αθήνα και το Steam Club για να φιλοξενήσουν τους δύο γερμανούς καλλιτέχνες στο πρώτο Deep Τech Paintings event, σε μια καυτή MotorFunk βραδιά.

See you on the dancefloor!