Τον Ιούλιο, ο Κέβιν Σπέισι, 64 ετών, κρίθηκε αθώος για σεξουαλική επίθεση σε τέσσερις άνδρες σε δίκη που διεξήχθη στο Λονδίνο.

Απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, ο Σπέισι είπε: «Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ ευγνώμων στο δικαστικό συμβούλιο που αφιέρωσε χρόνο για να εξετάσει προσεκτικά όλα τα στοιχεία και όλα τα γεγονότα, προτού λάβει την απόφασή του».

Ισχυρισμοί για σεξουαλική παρενόχληση διατυπώθηκαν για πρώτη φορά εναντίον του Σπέισι το 2017 από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ. Από τότε οι ρόλοι του ηθοποιού ήταν ελάχιστοι.

Η ταινία «Peter Five Eight», στην οποία ο Κέβιν Σπέισι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μετά από πέντε χρόνια, προβλήθηκε στις Κάννες το περασμένο καλοκαίρι και τον Νοέμβριο, ανακοινώθηκε ότι επιλέχθηκε για ρόλο φωνής στη βρετανική ανεξάρτητη ταινία «Control».

Εκείνη την περίοδο ο Τζιν Φαλέιζ ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινία εκτίμησε ότι ενώ οι ισχυρισμοί εναντίον του Σπέισι και της «προσωπικής του ζωής» εξετάζονται, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Τώρα, ο αντιπρόσωπος πωλήσεων της ταινίας είπε ότι η ταινία θα μπορούσε να είναι στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Στραθ Χάμιλτον, συν-διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας διανομής TriCoast Worldwide, δήλωσε ότι είναι σε «σοβαρές συζητήσεις» με αγοραστές, προσθέτοντας: «Θα θέλαμε να έχουμε την ταινία στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο».

Η ταινία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Indepenent επικεντρώνεται σε μια υπουργό της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου που έχει σχέση με τον πρωθυπουργό και πέφτει θύμα απαγωγής, όταν της κλέβουν το αυτόνομο αυτοκίνητό της.

Ο Σπέισι δίνει τη φωνή στον κακό που έχει πάρει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εμφανίζεται μόνο ως φωνή.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ