Η συναρπαστική γιορτή του κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική έδρα του θεσμού, Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας και στις αίθουσες του Λιμανιού, από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017.

Δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε μία από τις διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε, για τις προβολές αλλά και για το party της τελετής έναρξης που θα γίνει στην Αποθήκη Γ΄στο Λιμάνι.


Προσοχή: Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώνονται μία μέρα πριν την εκάστοτε ημερομηνία, στη σελίδα των νικητών: https://www.culturenow.gr/invitationswinners

Οι νικητές των διαγωνισμών μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από την επόμενη ημέρα ανακοίνωσης των ονομάτων τους. Για την παραλαβή, οι νικητές θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους αποδεικτικό της ταυτότητάς τους!

Οι προσκλήσεις προβολών εξαργυρώνονται μόνο για προβολές της ίδιας ημέρας (η πληροφορία αυτή αναγράφεται και πάνω στην πρόσκληση). Η ισχύς της πρόσκλησης δεν επηρεάζεται από την ημέρα παραλαβής. Δηλαδή, οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν την πρόσκλησή τους οποιαδήποτε ημέρα της διοργάνωσης για προβολή της ίδιας ημέρας, ανεξάρτητα από το πότε παρέλαβαν την πρόσκλησή τους.

Σημείο παραλαβής προσκλήσεων:

Public Relations Desk / Ισόγειο Αποθήκης Γ (Προβλήτα Α, Λιμάνι). Ημέρες και ώρες ​εξυπηρέτησης​: Παρασκευή ​3/11 έως ​Σάββατο​ 1​1/11, από τις 11:00 έως τις 20:00.