Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για το  20ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης!  Συγκλονιστικοί ήρωες της διπλανής πόρτας, μουσικά ινδάλματα, θέματα που σοκάρουν, καθώς και σπουδαία ονόματα του ντοκιμαντέρ επιστρέφουν με τις νέες ταινίες τους.


Προσοχή: Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώνονται μία μέρα πριν την εκάστοτε ημερομηνία, στη σελίδα των νικητών: culturenow.gr/invitationswinners

Οι νικητές των διαγωνισμών μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από την επόμενη ημέρα ανακοίνωσης των ονομάτων τους. Για την παραλαβή, οι νικητές θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους αποδεικτικό της ταυτότητάς τους!

Οι προσκλήσεις προβολών εξαργυρώνονται μόνο για προβολές της ίδιας ημέρας (η πληροφορία αυτή αναγράφεται και πάνω στην πρόσκληση). Η ισχύς της πρόσκλησης δεν επηρεάζεται από την ημέρα παραλαβής. Δηλαδή, οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν την πρόσκλησή τους οποιαδήποτε ημέρα της διοργάνωσης για προβολή της ίδιας ημέρας, ανεξάρτητα από το πότε παρέλαβαν την πρόσκλησή τους.

Σημείο παραλαβής:

Public Relations Desk / 5ος όροφος, κτίριο Ολύμπιον (φουαγιέ Αίθουσας Παύλος Ζάννας) Ημέρες και ώρες ​εξυπηρέτησης​: Παρασκευή ​2/3 έως ​Σάββατο​ 1​0/3, από τις 10:00 έως τις 19:00