Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις τριημέρου για το 14ο Μουσικό και Κατασκηνωτικό Φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους» που μας καλεί να ζήσουμε για τρεις ολόκληρες ημέρες (24- 26 Ιουλίου) στον παλμό της μουσικής, της διασκέδασης και της χαλάρωσης, με φόντο πάντα τη μοναδική φύση της ορεινής Φωκίδας, σε ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.


Κι αυτή τη χρονιά η μουσική σκηνή του Φεστιβάλ φιλοξενεί καταξιωμένους και αγαπημένους μας καλλιτέχνες (Σωκράτης Μάλαμας, Μίλτος Πασχαλίδης, Φοίβος Δεληβοριάς κ.α), αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής!


Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και διεκδικήστε μία από τις δύο διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε.

Προσοχή: Οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής επιλέγοντας την ημερομηνία που θα γίνει η κλήρωση (23/07/2015).

 
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015μετά τις 12.00 το μεσημέρι στη σελίδα των νικητών: https://www.culturenow.gr/invitationswinners
 
 
Οι νικητές, μετά την κλήρωση, μπορούν να εισέλθουν στο φεστιβάλ με την επίδειξη ενός πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, κλπ) στην είσοδο, οποιαδήποτε μέρα και ώρα θελήσουν.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Περισσότερες πληροφορίες για το 14ο Μουσικό και Κατασκηνωτικό Φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους»