Κερδίστε προσκλήσεις για το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως τις 15 Νοεμβρίου 2015 στην ιστορική έδρα του θεσμού, Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας και στις αίθουσες του Λιμανιού, δίνοντας το στίγμα μιας δεκαήμερης γιορτής του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε.

Προσοχή: Οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν την φόρμα συμμετοχής επιλέγοντας την ημερομηνία 6/11 που είναι η έναρξη του φεστιβάλ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μία μέρα πριν στη σελίδα των νικητών. 

Οι νικητές των διαγωνισμών μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από την επόμενη ημέρα ανακοίνωσης των ονομάτων τους. Για την παραλαβή, οι νικητές θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

Οι προσκλήσεις προβολών εξαργυρώνονται μόνο για προβολές της ίδιας ημέρας (η πληροφορία αυτή αναγράφεται και πάνω στην πρόσκληση). Η ισχύς της πρόσκλησης δεν επηρεάζεται από την ημέρα παραλαβής. Δηλαδή, οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν την πρόσκλησή τους οποιαδήποτε ημέρα της διοργάνωσης για προβολή της ίδιας ημέρας, ανεξάρτητα από το πότε παρέλαβαν την πρόσκλησή τους.

Σημείο παραλαβής: Πωλητήριο / Festival Shop (είσοδος Αποθήκης Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης)

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 6/11 έως Κυριακή 15/11, από τις 10:00 έως τις 24:00

Περισσότερες πληροφορίες για το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης