Οι Keep Shelly in Athens επιστρέφουν στην πόλη τους για να παρουσιάσουν ζωντανά το ντεμπούτο άλμπουμ τους At Home, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στο Ρομάντσο.

Με τρεις περιοδείες στην Αμερική ήδη στο ενεργητικό τους και συμμετοχή στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αμερικής, το περίφημο Coachella, με τον βρετανικό Guardian, το Gorilla vs Bear, το Pitchfork και μια σειρά από εγκυρότατα μέσα να γράφουν εγκωμιαστικά σχόλια για την μουσική και την αισθητική του αθηναϊκού ντουέτου, oι Keep Shelly in Athens επιστρέφουν για να παρουσιάσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους At Home, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το hip αμερικάνικο label Cascine.

Μετά το live, το πάρτι συνεχίζεται στο Ρομάντσο, με τον Σεραφείμ Τσοτσώνη, τους Laternative (Εν Λευκώ 87,7), τον Blue Lagoon (Κορμοράνος), τον Βασίλη Bios & την ομάδα της Kontakt να αναλαμβάνουν τις μουσικές.

Κeep Shelly in Athens είναι ένα ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής από την Κυψέλη. Από τη στιγμή που ανέβασαν τρία κομμάτια τους στο MySpace τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και σήμερα, έχουν μεσολαβήσει 3 αμερικανικές περιοδείες, μια εμφάνιση στο περίφημο Coachella, τα remix του σπουδαίου DJ & παραγωγού Sasha σε δύο από τα καινούρια τους tracks, 3 eps & το πολυαναμενόμενο debut album τους At Home από το αμερικάνικο label Cascine.

O ήχος τους θυμίζει τις καλύτερες στιγμές των Air & των Saint Etienne (σύμφωνα με τον Βρετανικό Guardian) ενώ τα ατμοσφαιρικά τους μέρη φέρνουν στο μυαλό τις πιο avant-garde στιγμές των Cocteau Twins, δικαιολογώντας έτσι το τεράστιο buzz που έχει γίνει γύρω από το όνομά τους.

Κυκλοφορίες:
• In Love With Dusk 12″ (Forest Family Records, 2010)
• Our Own Dream 12″ (Forest Family Records, 2011)
• Hauntin’ Me 7″ (Transparent, 2011)
• At Home (Cascine,2013)