Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού και τη sold out παρουσίαση στο six dogs, το Spiegel im Spiegel / Καθρέφτης μέσα στον Καθρέφτη ανεβαίνει σε ένα μεγαλύτερο χώρο, στο θέατρο Olvio.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 το κονσέρτο σύγχρονης κλασικής μουσικής για ένα πιάνο, ένα βιολί και ένα σώμα, βασισμένο σε συνθέσεις των Sergei Prokofiev, Arvo Pärt, Giya Kancheli και Valentyn Sylvestrov θα παρουσιαστεί στο θέατρο OLVIO.

Αυτή τη φορά ο ρόλος του σώματος δίνεται σε μια εικαστικό. Μια παράσταση, όπου οι μουσικές συνθέσεις επηρεάζουν τη δημιουργία της εικαστικής πραγματικότητας και οδηγούν, η καθεμία με τον τρόπο της, στην αποδόμηση και ταυτόχρονη συνειδητοποίηση του εφήμερου.  Οι διαδραστικές βίντεο προβολές και περφόρμανς της εικαστικού, απασχολούν το συνειδητό του θεατή και δημιουργούν έναν αγωγό που διευκολύνει την εισχώρηση της μουσικής στο υποσυνείδητο. Το μουσικοοπτικό αποτέλεσμα επιδιώκει ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης των αισθήσεων που μέσα από τη δίνη του φευγαλέου θέλει να οδηγήσει τον θεατή σε ένα χώρο όπου η στιγμή έχει αξία.

Συντελεστές:

Πιάνο: Βάλυ Ιωάννου

Βιολί: Διονύσης Βερβιτσιώτης

Σώμα: Supermarionetta

Συνθέσεις:

Arvo Pärt: Fratres, Spiegel im Spiegel

Sergei Prokofiev: Sonata No 1, op.80

Giya Kancheli: Time and again

Valentyn Sylvestrov: Sonata Post Scriptum