Η έκθεση περιλαμβάνει έργα που απεικονίζουν σκηνές της καθημερινότητας, με λιτότητα και σαφήνεια, σε μια σειρά από λάδια σε καμβά ή σε ξύλο, με σπάτουλα και πινέλο, διαφόρων μεγεθών, όπου αναγνωρίζει ο θεατής σκηνές από το Μοναστηράκι, το Παλιό Λιμάνι των Σπετσών ή την παραλία της Ερμιόνης, τοποθεσίες που ο θαλασσόλυκος ζωγράφος επισκέπτεται συχνά με το καΐκι του.

Στο εντευκτήριο της γκαλερί, όπου θα γίνονται και ποιητικές, μουσικές, και ψυχαγωγικές βραδιές, ο επισκέπτης μπορεί να βρει ζωγραφικά, γλυπτά, χαρακτικά, συλλεκτικά πολλαπλά, εφαρμοσμένα, art puzzles για τα παιδιά, art mouse pads, και άλλα έργα συνεργατών της γκαλερί, καθώς και καλλιτεχνικό κόσμημα.

Ο Μπέδρος Ασλανιάν γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1937. Αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών της Αλεξάνδρειας το 1961. Από το 1965 μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Καναδά.

Εχει στο ενεργητικό του πάμπολλες ατομικές εκθέσεις και πολλές συμμετοχές σε ομαδικές, ενώ έργα του βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο.

INFO
Galerie Zygos, Λεωφόρος Κηφισίας 256, Χαλάνδρι, εγκαίνια Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 7 μμ. Διάρκεια έως Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ανοικτή Τρίτη έως Παρασκευή 10 πμ-2 μμ και 5-9 μμ, Σάββατο και Κυριακή 10 πμ-3 μμ, τηλ.: 210 677 2997, είσοδος ελεύθερη. email: [email protected]