Από τις 20 μέχρι τις 31 Ιουλίου σχήματα από την ελληνική μουσική σκηνή, με ελληνικό και ξένο στίχο, θα φιλοξενηθούν στη

σειρά εκδηλώσεων με τίτλο \»Διακοπές στο Γκάζι. Κάθε βράδυ μουσική, κάθε βράδυ μια γιορτή\» που έχει προγραμματιστεί στην \»Τεχνόπολις\» του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, 20-23 Ιουλίου, θα πάρουν μέρος οι μπάντες: KleinMein, Ασορτί και Funkey, The Callas, Lumiere Brother, His Majesty the King of Spain και Νεφέλη Λ., Lexicon Project, Joanna Drigo και Ισμήνη Πεπέ, Tango with Lions, Leon, Jack shirt και Egg hell με τραγούδια ποπ, φανκ, τζαζ, ρέγκε και ντίσκο.

Στις 24 του μηνός τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής και το ποπ-ροκ συγκρότημα De Stijl θα δώσουν συναυλία με τίτλο \»Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι\», όπου θα συμμετάσχουν οι ερμηνεύτριες Σοφία Βόσσου και Λένα Αλκαίου.

Στις 25 Ιουλίου θα εμφανιστεί η Ειρήνη Πεφάνη, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Βαγγέλης Βατσινέας.

Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στη συναυλία με τίτλο \»Mad fanatics, by What\’s up\», που είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο \»βασιλιά\» της ποπ Michael Jackson και διοργανώνει το μουσικό κανάλι MAD στις 27 Ιουλίου, ενώ στις 28 του μηνός η μπάντα Latino θα ταξιδέψει το κοινό σε λάτιν ρυθμούς και εξωτικές μελωδίες.

Την Πέμπτη 29 του μηνός, στη μουσική σκηνή της \»Τεχνόπολις\» θα ανέβουν οι νέες ερμηνεύτριες Ασπασία Θεοφίλου, Σταυρούλα Μανωλοπούλου και Ειρήνη Τουμπάκη, με την συνοδεία του Γιάννη Τσέρτου στο πιάνο, για το αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι \»Άρωμα Γυναίκας Piano Forte\».

Στις 30 Ιουλίου θα τραγουδήσουν η Μαρία Λούκα, ο Θοδωρής Κοτονιάς και τα Μακρινά Ξαδέρφια. Το μουσικό ταξίδι θα κλείσει το Σάββατο, 31 του μηνός, με την εμφάνιση της Ευσταθίας και της Ελεάννας Ζεγκίνογλου.

\»Στόχος μας για το φετινό καλοκαίρι είναι να δώσουμε, τόσο στους κατοίκους της Αθήνας, όσο και στους επισκέπτες της, την ευκαιρία να διασκεδάσουν κάνοντας… Διακοπές στο Γκάζι\», τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της \»Τεχνόπολις\» κ. Φώτης Ιγνατίου. \»Ένα δεκαήμερο, λοιπόν, γεμάτο ελληνική και ξένη μουσική θα γεμίσει τα ζεστά βράδια της πόλης μας, \»ταξιδεύοντας\» τους παραβρισκόμενους σε τόπους μακρινούς\».

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής

20.07.2010

Ασορτί, Funkey, Klein Mein

21.07.2010

The Callas, Lumiere Brother, His Majesty the King of Spain, Νεφέλη Λ.

Lexicon Project, Joanna Drigo, Ισμήνη Πεπέ

23.07.2010

Tango with Lions, Leon, Jack shirt, Egg hell

24.07.2010

Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων, με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής, το ποπ-ροκ συγκρότημα De stijl και τη συμμετοχή της Σοφίας Βόσσου και της Λένας Αλκαίου

25.07.2010

Ειρήνη Πεφάνη, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Βαγγέλης Βατσινέας

27.07.2010

MAD fanatics by WHAT\’S UP

28.07.2010

Μπάντα LATINO

29.07.2010

\»Άρωμα Γυναίκας Piano Forte\»

Ασπασία Θεοφίλου, Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Ειρήνη Τουμπάκη

Πιάνο: Γιάννης Τσέρτος.
Επιμέλεια προγράμματος: Μάριος Τσικνής

30.07.2010

Μαρία Λούκα, Θοδωρής Κοτονιάς, Τα Μακρινά Ξαδέρφια

31.07.2010

Ευσταθία, Ελεάννα Ζεγκίνογλου