Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της “Άλλη μια ώρα”, η Κατερίνα Μακαβού ανεβαίνει στη σκηνή του PassPort για να παρουσιάσει τα καινούρια της τραγούδια, παρέα με καλεσμένους-έκπληξη, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της “Άλλη μια ώρα”, η Κατερίνα Μακαβού ανεβαίνει στη σκηνή του PassPort για να μας παρουσιάσει τα καινούρια της τραγούδια, παρέα με καλεσμένους-έκπληξη!  Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν τραγούδια από την πρώτη προσωπική της δουλειά, καθώς και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών, από Tuxedomoon, Glen Hansard, Erik Trouffaz, Αρλέτα, Αττίκ κ.α.

Μαζί της παίζουν οι μουσικοί:
Θανάσης Dzingovic – Ηλεκτρική κιθάρα
Αρης Χατζησταύρου – Ακουστική κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας – Πλήκτρα
Εύα Ντούρου – Thereminn
Διονύσης Μακρής – Μπάσο
Ντίνος Ξαρχάκος – Τύμπανα

Σύντομο βιογραφικό
Η τραγουδοποιός Κατερίνα Μακαβού μας συστήθηκε δισκογραφικά στα τέλη του 2008 με το άλμπουμ “Μικρά Μυστικά”. Ωστόσο το κοινό τη γνώρισε μέσα από τις συνεργασίες της με πολλούς συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων κ.α. Τελευταίος σταθμός ήταν η πολύ σημαντική συνεργασία της με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Ηρώδειο, στο εξαιρετικό αφιέρωμα για τον Μάνο Χατζιδάκι. Τώρα η Κατερίνα Μακαβού, μας παρουσιάζει την δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο “ Άλλη μια ώρα”. Ο δίσκος περιλαμβάνει εφτά τραγούδια και δύο ορχηστρικές συνθέσεις. Εκτός από τις δικές της δημιουργίες “Το καράβι που φεύγει”, “Άλλη μια ώρα” και το “Πόσα παράπονα”, στο δίσκο συναντάμε τον Οδυσσέα Ιωάννου, να συμπράττει στιχουργικά στο “Πόσα παράπονα”, τον Θανάση Dzingovic στίχους και μουσική στον “Τρελό” και στο “Ψυχή δεν έχει”, τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο στο “Περί έρωτος” και τον Κίμωνα Χαραλάμπους στο “Νερό”.

Δίσκος ταξιδιάρικος, μελαγχολικός και απόλυτα ειλικρινής. Ενορχηστρώσεις προσεγμένες, υπέροχα δεμένες με την ζεστή και καθαρή ερμηνεία της φωνής. Η Κατερίνα Μακαβού, με μια ήρεμη δύναμη και απλότητα, καταφέρνει να περάσει την πιο ρετρό διάθεσή της με έναν πολύ μοντέρνο ηχητικά τρόπο, πάντα σε συνεργασία με τον εξαιρετικό συνεργάτη της, κιθαρίστα και ενορχηστρωτή Θανάση Dzingovic  μόνιμο μέλος των B Movies.