Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης θα εμφανιστούν τρεις Δευτέρες του Απριλίου, στις 12, 19 και 26 στη μουσική σκηνή Πυρήνας, όπου θα παρουσιάσουν τη νέα και ουσιαστικά πρώτη κοινή δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο, Είναι εδώ!

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης είναι από τις πλέον αθόρυβες αξίες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχουν αμφότεροι με την πρώτη να αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια για τη φωνή της όταν συστήθηκε δισκογραφικά το ’96 σε ηλικία μόλις είκοσι ενός ετών, παρουσιάζοντας το Κοντσέρτο της και τον δεύτερο να αποκτά αναγνώριση και στο εξωτερικό με τη διεθνή κυκλοφορία του άλμπουμ  Faros το ‘97, την οργανική και πολύ κοντά στη new age εκδοχή του πρώτου του δίσκου.

Οι δύο καλλιτέχνες, μόνιμοι συνεργάτες από το ξεκίνημά τους σχεδόν, επέστρεψαν πρόσφατα μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας με το νέο τους δίσκο Είναι εδώ που περιλαμβάνει τραγούδια του Νίκου Γρηγοριάδη τα οποία ερμηνεύει η Κατερίνα Κυρμιζή, ενώ σε τρία κομμάτια συμμετέχει ερμηνευτικά και ο ίδιος ο συνθέτης.

Κατερίνα Κυρμιζή: τραγούδι και κλασική κιθάρα, Νίκος Γρηγοριάδης: ακουστική κιθάρα και τραγούδι, Γιάννης Γρηγορίου: μπάσο, Ρόλη Γιαμοπούλου: κρουστά και φωνητικά.