Οι αγαπημένοι μας XanaZoo σε μια νέα  περιπέτεια με πρωταγωνίστρια τη μοναχική ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ του Βρετανικού Μουσείου!

Γιατί η «ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ» του Βρετανικού Μουσείου είναι μακριά από τις αδελφές της;

Ποιος την έκλεψε και γιατί πρέπει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα;

Μα γιατί είναι Ελληνίδα και η θέση της είναι κάτω από τον Ήλιο και το Φως της Ελλάδας!

Ο Μάνος Βαφειάδης έχει να μας πει κάτι διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει και έχουμε αγαπήσει όλοι μας, μικροί-μεγάλοι, όλα αυτά τα χρόνια!

Αυτή την φορά επιστρατεύει τους XanaZoo για χάρη μιας …εθνικής υπόθεσης!!! Με τον γνωστό ευρηματικό τρόπο του, μέσα από την υπερρεαλιστική διήγηση, το τραγούδι, τα χρωματιστά σκίτσα και φυσικά τους συμπαθείς και διασκεδαστικούς ήρωες που έχουν γίνει «οικογένεια» πια για τα Ελληνάκια και τους γονείς τους, ο Μάνος Βαφειάδης, κάνει ένα εκπαιδευτικό, αλλά καθόλου αναμενόμενο ή ανιαρό, ταξίδι από την αρχαιότητα και την Τουρκοκρατία μέχρι σήμερα, γοητεύοντας για μια ακόμη φορά με τον ολοκληρωμένο κόσμο εικόνων, μουσικής, ιδεών και ηθικής που συνθέτει το XanaZoo.

Μπορούν όμως ο κ. Μάνος μας και οι XanaZoo μόνοι τους, να φέρουν σε πέρας αυτή την αποστολή; Μάλλον όχι. Θα χρειαστούν την δική μας βοήθεια. Προσοχή όμως… επειδή παραμονεύει ο Φαταούλας!!!!!

Το πρώτο δείγμα αυτής της μοναδικής δουλειάς, το τραγούδι «ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ» και το βίντεο που το συνοδεύει κυκλοφορούν!

Σύντομα θα κυκλοφορήσει ολόκληρη η ιστορία της Καρυάτιδας σε DVD, μαζί με συναρπαστικό συνοδευτικό υλικό για τραγούδι και παιχνίδι, ενώ η παράσταση Μάνου Βαφειάδη XanaZoo – «ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ» αναμένεται να ξεκινήσει στον Ελληνικό Κόσμο στα τέλη Οκτωβρίου.