Πρώτα έρχεται η αγάπη, μετά ακολουθεί ο φόνος.

Ο δύο καλύτερες φίλες, Πόπι και Σερένα, είναι μάρτυρες μια δολοφονίας.Ο καθηγητής της Σερένα μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου.Τα δύο κορίτσια κατηγορούνται για φόνο σε μια πολύκροτη δίκη που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μίντια.

Τι πραγματικά, όμως, συνέβη εκείνη τη νύχτα;

Είκοσι χρόνια μετά η Πόπι διψάει για εκδίκηση και θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Σερένα, σύζυγος και μητέρα, προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει την οικογενειακή της ηρεμία και να κρατήσει το παρελθόν καλά κρυμμένο από τους ανθρώπους που αγαπάει.

Η συνάντηση των δύο γυναικών ύστερα από τόσα χρόνια θα είναι εκρηκτική, με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς η αποκάλυψη παλιών μυστικών απειλεί να τινάξει στον αέρα τις ζωές όλων και να τις μετατρέψει για μια ακόμα φορά σε κόλαση.

Η συγγραφέας

Η Ντόροθυ Κούμσον ζει κάπου στον πλανήτη Γη και είτε τρώει σοκολάτα είτε σκέφτεται να φάει σοκολάτα. (Αναρωτιέται ακόμη γιατί αυτοί οι πρόλογοι θυμίζουν τόσο συχνά προσωπικές αγγελίες… Ναι, παίρνει καλό μισθό και έχει ιδιόκτητο σπίτι.) Η Ντόροθυ εργάζεται ακόμη ως δημοσιογράφος, εκτός από συγγραφέας. Το τρίτο της μυθιστόρημα, «Η κόρη της καλύτερής μου φίλης» (εκδόσεις Μίνωας), προτάθηκε στη λίστα Richard & Judy Summer Read για το 2006, και έφτασε στη δεύτερη θέση στη λίστα των best sellers στη “New York Times”.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Ντόροθυ στο www.dorothykoomson.co.uk.