Νέα Χρονιά, νέο ξεκίνημα, νέο RestART! Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε και πάλι τις πόρτες της Τέχνης και είμαστε ενθουσιασμένοι!

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν μία εγκατάσταση από 600 σχέδια.

Ο Ηλίας Παπαηλιάκης, με λιτές απλές γραμμές δημιουργεί εικόνες, όπου διαπραγματεύεται το όριο, το «μέσα», το «έξω», το ελάχιστο, το μέγιστο.

Ο Νικόλας Σημαντηράκης δημιουργεί συνθέσεις με συμπαγείς φόρμες και τονισμένα περιγράμματα, όπου επικρατεί η σχολαστική ανάλυση στην επεξεργασία της φόρμα και οι τονικές ποιότητες.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, που ξεκίνησε την άνοιξη του 2020, στοχεύει σε ένα κοινό ζωγραφικό αποτέλεσμα. Η ελευθερία στην επιλογή του θέματος επιτρέπει στους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν εικόνες που πηγάζουν από τους ίδιους και δημιουργούνται αυθόρμητα, αυτόματα και αλογόκριτα.

Στο χώρο της γκαλερί ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και σας παρακαλούμε να φοράτε τη μάσκα σας καθ’όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην έκθεση!

Βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα ληφθούν φωτογραφίες για την προβολή της εκδήλωσης.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: © Γκόγκος Νητσάκος