Με ένα ακόμη μοναδικό bazaar το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου 2015, υποδέχεται το καλοκαίρι ο πολυχώρος «8 ΔΥΤΙΚΑ» το οποίο αυτή τη φορά διοργανώνει – πού αλλού; – στον ωραιότερο κήπο των δυτικών προαστίων.

Στον κήπο-έκπληξη για την ακρίβεια, της Λεωφόρου Αθηνών, περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες, δημιουργοί και χειροτέχνες θα παρουσιάσουν, όπως πάντα υπέροχα κοσμήματα, μπιζού και αξεσουάρ, ρούχα, βιβλία, φυσικά καλλυντικά και σαπούνια, σπιτικά εδέσματα, ηδύποτα και πολλά ακόμη είδη πάντα σε αναπάντεχα χαμηλές τιμές ενώ δεν θα λείπουν και οι προσφορές για υπηρεσίες αλλά και οι επιδείξεις καλλιτεχνικής δημιουργίας με διάφορα υλικά.

Αλλά η τέχνη δεν σταματάει εδώ. Το πρώτο καλοκαιρινό παζάρι του «8 ΔΥΤΙΚΑ» θα συνοδεύει Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Φωτογραφίας ενώ επιπλέον θα το βράδυ του Σαββάτου, 6 Ιουνίου, συμμετέχοντες στις εκθέσεις και κοινό θα ξεσηκωθούν με ένα μεγάλο πάρτι με live μουσική.

Άλλο ένα διήμερο έμπνευσης και δημιουργίας λοιπόν, άλλο ένα Σαββατοκύριακο με πληθώρα προτάσεων για συμφέρουσες και γεμάτες τέχνη αγορές. Άλλο ένα διήμερο ψυχαγωγίας στον μοναδικό χώρο του «8 ΔΥΤΙΚΑ».

Φυσικά, δεν θα λείπει ο μπουφές με τις κρεατολιχουδιές αλλά και τα πιάτα-έκπληξη -που κάθε φορά ετοιμάζουν οι φίλοι-μέλη του «8 ΔΥΤΙΚΑ»-, τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε όλους τη δεύτερη ημέρα – Κυριακή βράδυ – του bazaar όπως πλέον έχει καθιερωθεί.