Στην καρδιά του καλοκαιριού, η Μικρή ζούγκλα του εμπορικού κέντρου athensheart περιμένει τους μικρούς της φίλους να διασκεδάσουν

και να παίξουν μέχρι τελικής πτώσεως κάθε Σάββατο του Ιουλίου, 12:00-16:00, εντελώς δωρεάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής εκδηλώσεις και δραστηριότητες:

Σάββατο 3 Ιουλίου: Στο κλίμα της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου, τα παιδιά συμμετέχουν σε εργαστήρι χαρτοκοπτικής με θέμα το Μουντιάλ, καθώς και σε ομαδικό παιχνίδι «Οι αστέρες του ποδοσφαίρου». Τη διασκεδαστική ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι μπαλονοκατασκευές.

Σάββατο 10 Ιουλίου: Επαγγελματίας μακιγιέζ περιμένει να μεταμορφώσει τους μικρούς επισκέπτες με το face painting. Ακόμη, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράσταση ζογκλέρ και να διασκεδάσουν κατασκευάζοντας παζλ.

Σάββατο 17 Ιουλίου: Το παιχνίδι και η δημιουργικότητα συνδυάζονται μέσα από ένα εργαστήρι κατασκευής κοσμημάτων. Η διασκέδαση στη Μικρή Ζούγκλα ενισχύεται με παράσταση κλόουν και πρωτότυπες μπαλονοκατασκευές.

Σάββατο 24 Ιουλίου: Ο τρελομάγος εντυπωσιάζει τα παιδιά μέσα από την ξεχωριστή παράσταση του. Το παιχνίδι κορυφώνεται με το face painting και την κατασκευή παζλ.

Σάββατο 31 Ιουλίου: Το παιχνίδι των μεταμορφώσεων συνεχίζεται με το face painting. Τα παιδιά ταξιδεύουν στο συναρπαστικό κόσμο των πειρατών μέσα από ένα πειρατικό πάρτι και ένα εργαστήρι κατασκευής πειρατικών αξεσουάρ.