Ζέστη, ραστώνη, δροσερές «μακαρονάδες» της στιγμής… Η γκαλερί a.antonopoulou.art συμβαδίζει με το κλίμα του καλοκαιριού και παρουσιάζει μία απλή και δροσερή εικαστική έκθεση, με τίτλο Spaghetti a la aaart*!

Η έκθεση που θα παρουσιάσει η γκαλερί a.antonopoulou.art είναι απλή και δροσερή, κατάλληλη για όσους ο νους τους ταξιδεύει σε εξωτικούς και μη προορισμούς!

Έτσι, μέσα σε χαλαρό κλίμα, χωρίς καλλιτεχνικούς προβληματισμούς και σκέψεις, αλλά με διάθεση για να απολαύσουμε κάτι όμορφο, όπως μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, δημιουργήθηκε η έκθεση spaghetti, με έργα του ντεπώ της γκαλερί και όχι μόνο.

Από την Τετάρτη 25 Ιουνίου η γκαλερί θα φιλοξενεί ένα accrochage, αποτελούμενο από έργα των Jake and Dinos Chapman, David Hockney, Gerhard Richter, Andy Warhol, Χρήστου Αθανασιάδη, Αλέξανδρου Βασμουλάκη, Γιώργη Γερόλυμπου, Em Kei, Αννας Μαθιού, Λήδας Παπακωνσταντίνου, Μαρκ Χατζηπατέρα, Αλέξανδρου Ψυχούλη κ.ά.

Προσοχή μόνο γιατί η γκαλερί αλλάζει ωράριο για το καλοκαίρι και θα είναι ανοιχτή Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 – 21:00 ενώ Σάββατο και Κυριακή θα είναι κλειστά.