Μοναδικές εκπλήξεις από τα παγωτά της Nestlé για ένα αξέχαστο Καλοκαίρι!

 

Για ακόμα μια χρονιά τα παγωτά της Nestlé επιστρέφουν δριμύτερα, έτοιμα να δώσουν ξεχωριστή «γεύση» στο φετινό Καλοκαίρι, με τη νέα καμπάνια «Καλοκαίρι για όλους». Μοναδικοί διαγωνισμοί, μεγάλες προσφορές, απίστευτα ταξίδια, εκδηλώσεις και άλλα πολλά περιμένουν τους φίλους των παγωτών Nestlé για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!  

 

Το παγωτό, όπως και οι διακοπές, είναι αναπόσπαστο στοιχείο του καλοκαιριού. Γι’ αυτόν το λόγο, μέσα από τη νέα ενέργεια «Διακοπές για όλους», οι επισκέπτες των πράσινων ψυγείων θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, μετά από κλήρωση, τις φετινές τους διακοπές. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Οι φίλοι του BOSS, του MAGNUM, του NIRVANA, και όλων των αγαπημένων παγωτών της Nestlé, θα πρέπει να σκανάρουν με το κινητό τους το QR Code που θα βρουν πάνω στο πράσινο ψυγείο που θα επισκεφθούν, λαμβάνοντας αυτόματα μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις όπου θα κερδίζουν πακέτα τετραήμερων διακοπών στην Ελλάδα. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα μέχρι και τα τέλη Αυγούστου!

Σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση θα κινηθεί και η σελίδα του Facebook των παγωτών, Icecreamland με την ενέργεια «Φωτογραφίες για όλους». Εκεί, μέσα από το φακό της φωτογραφικής μηχανής του Math Studio, θα αναρτώνται στη σελίδα όλες αυτές οι στιγμές που αποτυπώνουν την καλοκαιρινή απόλαυση. Οι fans της σελίδας θα μπορούν να ανεβάσουν και τις δικές τους καλοκαιρινές φωτογραφίες στο #pagotogiaolous, σε Facebook και Instagram, με τις καλύτερες να κερδίζουν μοναδικά, παγωτένια δώρα!

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ. Τα παγωτά της Nestlé συνεργάζονται με το γνωστό ηθοποιό Ζήση Ρούμπο για μια σειρά από ξεκαρδιστικές εμφανίσεις μέσα από την ιστοσελίδα των παγωτών Nestlé Icecreamland.gr. Εκεί θα ξεκινήσουν τα «Challenges για όλους», μια σειρά από παιχνίδια όπου ο Ζήσης Ρούμπος θα παρουσιάζει mini-προκλήσεις για τους τολμηρούς φίλους του παγωτού, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους θα παίρνουν αυτομάτως μέρος σε κληρώσεις για καλοκαιρινά δώρα!

Ο Ζήσης Ρούμπος θα κάνει και live εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, για να γνωρίσει από κοντά τους φίλους των παγωτών Nestlé και να τους προκαλέσει σε νέα challenges με αληθινά παγωτά αυτή τη φορά! Stay tuned στην σελίδα στο Facebook για να ψηφίσεις και εσύ τις πόλεις που θα εμφανιστεί!

Γιατί φέτος έχει… Καλοκαίρι για όλους!