Το Μουσικό Προαύλιο Badminton παρουσιάζει μια συναυλία με τραγούδια του Αττίκ που θα ερμηνεύσουν η Καλλιόπη Βέττα και ο Μπάμπης Βελισσάριος, υπό τις οδηγίες του μαέστρου και πιανίστα Παναγή Μπαρμπάτη, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013.

Η ζωή είναι ωραία με Αττικά Τραγούδια

Τρεις ξεχωριστές παρουσίες, με πλούσια καλλιτεχνική εμπειρία, θα συνυπάρξουν για να ερμηνεύσουν τα ακριβής αισθητικής τραγούδια του Αττίκ.Η Καλλιόπη Βέττα και ο Μπάμπης Βελισσάριος, υπό τις οδηγίες του μαέστρου και πιανίστα Παναγή Μπαρμπάτη, θα ανασύρουν από τις παρτιτούρες του μεγάλου Έλληνα συνθέτη σπάνιες μουσικές στιγμές, προσδίδοντας το δικό τους καλοδεχούμενο άγγιγμα.

Γλυκόπικρη νοσταλγία, ευγενική μελαγχολία, λεπτός ρομαντισμός και μιαν εκφραστικότητα που καθηλώνει. Μια συνύπαρξη, που στόχο έχει να αναδείξει την δραματικότητα και την εσωτερικότητα των άμεσων και βιωματικών τραγουδιών του Κλέωνα Τριανταφύλλου, του γνωστού μας Αττίκ (1885 – 1944). Μαζί τους, σε έκτακτη εμφάνιση η Στέλλα Γκρέκα, η ντίβα της μεταπολεμικής Αθήνας. Η τραγουδίστρια που ό,τι τραγούδησε έγινε επιτυχία. Να σημειωθεί ότι η Στέλλα Γκρέκα, το 1975, ηχογράφησε με τρόπο μοναδικό και αξεπέραστο «Τα τραγούδια του Αττίκ». Όλα τα παραπάνω θα απολαύσουν οι θεατές στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο μέρος αποτελείται από χαρακτηριστικές στιγμές του προσωπικού ρεπερτορίου  και των τριών συντελεστών της συναυλίας.