Σινεμά / Νέα

Καλά Κρυμμένα Μυστικά– Αθανασία

Μία μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή Ελλάδας, Καναδά, ΗΠΑ, Ολλανδία, Βελγίου και Λουξεμβούργου, με διεθνές καστ και γυρίσματα στη Νίσυρο και τη Νέα Υόρκη σε σενάριο …

Μία μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή  Ελλάδας, Καναδά, ΗΠΑ, Ολλανδία, Βελγίου και Λουξεμβούργου, με διεθνές καστ και γυρίσματα στη Νίσυρο και τη Νέα Υόρκη σε σενάριο και σκηνοθεσία Πάνου Καρκανεβάτου.

Η ταινία είναι υποψήφια για τα Κρατικά Βραβεία Ποιότητας του ΥΠΠΟ και προβάλλεται στο πλαίσιο του 49ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου. Η ταινία συμμετείχε, επίσης, στο Φεστιβάλ του Μόντρεαλ με εξαιρετική ανταπόκριση από το κοινό και το διεθνή τύπο.

Μια δυνατή ιστορία αγάπης  σε δύο χρόνους, βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία.

Η ιστορία ξεκινάει 30 χρόνια πριν, σε ένα απομακρυσμένο νησί των Δωδεκανήσων, στοιχειωμένη από την ομορφιά του άγριου τοπίου και των ανθρώπων που το κατοικούσαν. Στο παρόν, μία νεαρή ελληνοαμερικανίδα ξεκινάει από τη Νέα Υόρκη ένα ταξίδι επιστροφής στο μυστικό παρελθόν της μητέρας της, Αθανασίας. Ψάχνει τις ρίζες της και τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Στο παρελθόν, σε μια σκληρή και μητριαρχική κοινωνία η νεαρή Αθανασία θα παλέψει για να βρει μια θέση στη ζωή και τον έρωτα. Ο άγραφος νόμος της κοινότητας ήταν όμως πιο δυνατός. Η Αθανασία θα υποστεί τις συνέπειες και θα φύγει για πάντα…

Η αλήθεια πρέπει να δει το φως, έστω και αν εξαφανιστεί αμέσως μετά.

Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Καλογήρου ,Γιώργος Καραμίχος ,Αγγελική Παπούλια ,Βαγγέλης Μουρίκης ,Μarina Κoem ,Σταυρούλα Λογοθέτη, R. H. Thomson, Πατής Κουτσάφτης

Σινεμά / Νέα

Καλά Κρυμμένα Μυστικά, Αθανασία

Μία μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή, με διεθνές cast και γυρίσματα στη
Νίσυρο και τη Νέα Υόρκη θα προβάλλεται στην μεγάλη οθόνη από τις 4
Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία του Πάν

Μία μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή, με διεθνές cast και γυρίσματα στη
Νίσυρο και τη Νέα Υόρκη θα προβάλλεται στην μεγάλη οθόνη από τις 4
Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία του Πάνου Καρκανεβάτου. Η ταινία συμμετείχε στο Φεστιβάλ του Μόντρεαλ με εξαιρετική ανταπόκριση από το κοινό και το διεθνή τύπο, και μιλάει για μια δυνατή ιστορία αγάπης  σε δύο χρόνους, βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία.

Η ιστορία ξεκινάει 30 χρόνια πριν, σε ένα απομακρυσμένο νησί των Δωδεκανήσων, στοιχειωμένη από την ομορφιά του άγριου τοπίου και των ανθρώπων που το κατοικούσαν.

Στο παρόν, μία νεαρή ελληνοαμερικανίδα ξεκινάει από τη Νέα Υόρκη ένα ταξίδι επιστροφής στο μυστικό παρελθόν της μητέρας της, Αθανασίας. Ψάχνει τις ρίζες της και τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ.

Στο παρελθόν, σε μια σκληρή και μητριαρχική κοινωνία η νεαρή Αθανασία θα παλέψει για να βρει μια θέση στη ζωή και τον έρωτα. Ο άγραφος νόμος της κοινότητας ήταν όμως πιο δυνατός.

Η Αθανασία θα υποστεί τις συνέπειες και θα φύγει για πάντα…

Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Καλογήρου, Γιώργος Καραμίχος, Αγγελική Παπούλια, Βαγγέλης Μουρίκης, Μarina Κoem, Σταυρούλα Λογοθέτη, R. H. Thomson και ο  Πατής Κουτσάφτης.