Και τα μάτια κι η καρδιά μας υποδέχονται το νέο πολυσυλλεκτικό cd της Ελευθερίας Αρβανιτάκη όπου η ελληνική μουσική συμπράττει με τον κουβανέζικο ήχο…

Μία διεθνής παραγωγή, μία διεθνής έκδοση που γεννήθηκε όταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάστηκε με το διάσημο  Ισπανό συνθέτη-παραγωγό, βραβευμένο με δύο Grammy, Javier Limon.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις που διοχετεύουν μέσα από τις συνθέσεις το πάθος της κιθάρας φλαμένκο, με κάθε τραγούδι να γράφει μία διαφορετική μουσική ιστορία.

Στο cd περιλαμβάνεται επίσης και ένα ντουέτο με την καταξιωμένη Ισπανίδα ερμηνεύτρια Buika με τίτλο Mirame.

Μία υπέροχη καινούρια δουλειά που παράλληλα με την Ελλάδα θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, σε διεύθυνση παραγωγής Γιώργου Κυβέλου.

Τη μουσική των τραγουδιών εκτός από τον Javier Limon, υπογράφουν οι: Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιάννης Μήτσης, Ποίμης Πέτρου, Γιώργος Καραδήμος  και ο γνωστός Σέρβος συνθέτης Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς. Οι στίχοι είναι των: Λίνας Νικολακοπούλου, Μιχάλη Γκανά, Νίκου Μωραϊτη, Κώστα Φασουλά, Σμαρώς Παπαδοπούλου και Λήδας Ρουμάνη.

Μια συνεργασία που, όπως λέει και ο Χαβιέ Λιμόν, αποτελεί ένα βήμα προς το αύριο της μουσικής, μια που μελλοντικά όλες οι κουλτούρες θα αλληλοκατανοούνται.