Ίσως ο πιο \”φιλότεχνος\” καφές που θα πιείτε ποτέ στη ζωή σας να είναι αυτός που θα σας σερβίρουν στα Flocafe του Κολωνακίου, καθώς εκεί παράλληλα με την πιο αγαπημένη συνήθεια μας, θα απολαμβάνουμε και την έκθεση κοσμήματος της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου

Ίσως ο πιο \”φιλότεχνος\” καφές που θα πιείτε ποτέ στη ζωή σας να είναι αυτός που θα σας σερβίρουν στα Flocafe του Κολωνακίου, καθώς εκεί παράλληλα με την πιο αγαπημένη συνήθεια μας, θα απολαμβάνουμε και την έκθεση κοσμήματος της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου.

Η εικαστικός καλλιτέχνης Μιχαέλα Θεοδωράκου περνά από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου από τα Flocafé, το νέο σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους της τέχνης.

Η έκθεση που θα παρουσιάζεται όλα αυτό το διάστημα αποτελείται από γλυπτικά αντικείμενα-κοσμήματα της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου, τα οποία είναι μοναδικές δημιουργίες τέχνης και σύγχρονου design.

Η ολοκαίνουρια σειρά των έργων της, που απαρτίζεται από γλυπτικά αντικείμενα-κοσμήματα μικρών διαστάσεων, έχει ποικίλους και ιδιαίτερους τίτλους, όπως «Πορτοκαλί Καταιγίδα», «Πυρετός Χαρακωμάτων» και «Παιχνιδίσματα».

Τα κοσμήματα που απαρτίζουν τη νέα γκάμα των έργων της μπορούν να φορεθούν και από τον άντρα και από την γυναίκα. Σε όλα τα κομμάτια δεπόζει το χρώμα! Πορτοκαλί, πράσινο, θαλασσί σε συνδυασμό με υπέροχα και προσεγμένα υλικά, όπως το χυτό αλουμίνιο και το δέρμα, με έντονη γραφή πάνω στην επιφάνεια του κρυστάλλου.

Όλα αυτά δημιουργούν κοσμήματα με γεωμετρικές φόρμες, μοντέρνες και αφαιρετικές. Tα συγκεκριμένα κοσμήματα εκτέθηκαν στην OXO gallery του Λονδίνου σε μια έκθεση που περιλάμβανε έργα από 38 καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο.

Τα Flocafé δίνουν βήμα σε νέους, δημιουργικούς ανθρώπους, για να προβάλουν τη δουλειά τους στο ζεστό, οικείο και φιλικό περιβάλλον τους.

Info
Μιχαέλα Θεοδωράκου
Opening: Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
Διάρκεια έκθεσης: 26 Νοεμβρίου – 5 Δεκεμβρίου
Flocafé Κολωνακίου, Μηλιώνη 7 και Ηρακλείτου