Η καριέρα της ξεκίνησε το 1994 με το 1ο Βραβείο του παγκόσμιου διαγωνισμού του Bath International Guitar Festival στην Αγγλία. Έπαιξε σε πολλές χώρες όπως την Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και Ελβετία και στα Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας του Τελ Αβίβ, Westdean (UK), Bath, Αρναία (καλεσμένη από τον Roland Dyens), Saint-Paul Trois-Chateaux, Semaine Internationale de Poésie (Παρίσι).

Η δισκογραφία της έχει αναγνωριστεί από την διεθνή κριτική και στο προσωπικό της άλμπουμ «Platero y yo» η Catherine Liolios ηχογράφησε για πρώτη φορά παγκοσμίως όλο το τεράστιο έργο του Mario Castelnuovo-Tedesco.

Στο Jazzét Music Hall θα παρουσιάσει ένα ρεσιτάλ γαλλικής και ισπανικής μουσικής, αρχίζοντας από διαλεγμένα κομμάτια του τελευταίου CD της, αφιερωμένο στον Γάλλο σημερινό συνθέτη και κιθαρίστα Érik Marchelie. Το στυλ του εμπνέεται από τους Γάλλους συνθέτες της αρχής του 20 αιώνα αλλά και από πιο “λαϊκές” μουσικές, γαλλικές και λατινο-αμερικάνικες.

Το ρεσιτάλ θα μας ταξιδέψει μετά από τo πρώτο “σύγχρονο” κομμάτι κλασσικής κιθάρας “Quatre Pièces Brèves” (1933) του Frank Martin, Eλβετός συνθέτης του ρεύματος του Δωδεκαφθογγισμού, στην Ισπανία με μουσικές του Joaquin Rodrigo, του ρομαντικού Enrique Granados και του Federico Moreno-Torroba, γνωστός για τις zarzueles του αλλά και τα άφθονα έργα για κιθάρα που έγραψε για τον μεγάλο Andrés Segovia.