Οι δύο μουσικοί αυτοσχεδιάζουν και δημιουργούν συνθέσεις που μεταφέρουν την έμπνευση και το συναίσθημα της στιγμής. Μέσα από ένα μοναδικό μουσικό performance, καλούν το κοινό να αισθανθεί τη μουσική και να συνδιαμορφώσει την ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι μουσικοί δοκιμάζονται στην αυτόματη σύνθεση (instant composing) και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. Εξ ορισμού και εκ των πραγμάτων κάθε μουσική σύμπραξη είναι μοναδική και δεν επαναλαμβάνεται.

Ο Νικόλας Αναδολής, που αυτοσχεδιάζει στο πιάνο από πολύ μικρή ηλικία, ξεκίνησε πεντέμισι χρονών με μαθήματα κλασικού πιάνου για τον κερδίσει αργότερα η τζαζ. Έχει παρακολουθήσει masterclasses με γνωστούς μουσικούς και έχει λάβει πολλές και σημαντικές διακρίσεις, μερικές από τις οποίες είναι το Α΄ Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Τζαζ Πιάνου Martial Solal που γίνεται κάθε 4 χρόνια στο Παρίσι (2010) και το Clare Fischer Composition Award στο Berklee College of Music (2012). Έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους μουσικούς και εμφανίστηκε σε πολλά φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και στο μυθικό τζαζ club Blue Note της Νέας Υόρκης.

Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, έχει πολυετή πανεπιστημιακή πείρα στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών (τομέας τζαζ) του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας και σπουδές στη Mουσική Eρμηνεία, στη jazz performance και στα ντραμς. Έχει ενορχηστρώσει παραστάσεις μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών και ειδικά αφιερώματα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τις νέες του συνθέσεις με το προσωπικό του σχήμα Alex Drakos Trio και το άλμπουμ με τίτλο Tora.

Συντελεστές

Νικόλας Αναδολής – Πιάνο

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης – Τύμπανα