Μέσα από τα οκτώ κομμάτια του δίσκου το γνωστό TRIO Distortion Tamers από την Αθήνα ανασύρει ξανά τα στοιχεία από το DNA του που το καθιέρωσαν στην συνείδηση των μυημένων του είδους σαν μία από τις καλύτερες R’N’R μπάντες της χώρας.

Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και υψηλές ταχύτητες στην περισσότερη διάρκεια του δίσκου, εκρηκτικά drum tempos, κιθάρες που ξεχυλίζουν από αλητεία, μπασογραμμές που καθηλώνουν και στίχους με φωνητικά που μιλούν κατ΄ ευθείαν στην καρδιά οι Distortion Tamers αποδίδουν με πειστικότητα τις εξαιρετικές συνθέσεις του Kosta A.-Monk, τιμούν για μία ακόμη φορά την μακρόχρονη παρουσία τους στον χώρο και μας παραδίδουν έναν μεστό, γνήσια R’N’R δίσκο γεμάτο αλήθεια, ένταση και πάθος!

Στα αξιοσημείωτα της παραγωγής η συμμετοχή για μία ακόμη φορά του σπουδαίου Αλέξη Καλοφωλιά (The Last Drive), οι δύο διασκευές (Dead Moon και Jim Carroll) αφιερωμένες στην μνήμη των Fred Cole / Andrew Loomis και στους φίλους του συγκροτήματος που έχουν «φύγει» αντίστοιχα, καθώς και το κομμάτι Rock & Roll City, φόρος τιμής στην αγαπημένη τους πόλη την Θεσσαλονίκη.

Jasmines & Blades, γιασεμιά και λεπίδες! Ένας ακόμα δίσκος, ένας ακόμα σταθμός στο ταξίδι του συγκροτήματος που συνεχίζεται… Απολαύστε τον!

“JASMINES & BLADES” – AUDIO INFO

SIDE 1
1. A BOY NAMED JOHNNY
2. THE CALLING OF THE JACKAL
3. ELEVATION BLUE
4. PEOPLE WHO DIED (JIM CARROLL)

SIDE 2
5. ROCK & ROLL CITY
6. BALLAD OF THE PIXIES
7. 40 MILES OF BAD ROAD (DEAD MOON)
8. WARD 13

“Jasmines & Blades” line up:

KOSTA A.-MONK: GUITAR / VOCALS
NICK KETZ: BASS
SILVER: DRUMS
ALEX K.: ACOUSTIC GUITAR (TRACK 2 ), BACKING VOCALS (TRACKS 1, 2, 3, 5, 6 )
ALL MUSIC AND LYRICS BY KOSTIS ANAGNOSTOPOULOS (KOSTA A.-MONK)