Στην ταινία Every Day a Good Day, που βασίζεται στο δημοφιλές βιβλίο της Noriko MORISHITA, παρακολουθούμε την πρωταγωνίστρια να παίρνει μαθήματα ζωής μέσα από την εξάσκηση της στην παραδοσιακή τελετή τσαγιού. Η ταινία προβάλλεται για δεύτερη φορά στο Japan Cinema Wednesdays, καθώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της συνεχίζει να προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον και λόγω των διάσημων πρωταγωνιστών Hana KUROKI («The little house»), Kirin KIKI («Shoplifters») και Mikako TABE.

Ελάτε και αυτή τη βραδιά της Τετάρτης να απολαύσετε καλό ιαπωνικό κινηματογράφο.

Υπόθεση

Μετά από παρότρυνση της μητέρας της, η 20χρονη Noriko (Hana KUROKI), μαζί με την ξαδέρφη της Michiko (Mikako TABE), ξεκινά μαθήματα τελετής τσαγιού με την Takeda (Kirin KIKI), εξαιρετικής φήμης δασκάλα. Η Noriko αρχικά δυσκολεύεται με τους περίπλοκους κανόνες της τέχνης, αλλά μετά από δύο χρόνια είναι σε θέση να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα της τελετής τσαγιού…

Ερμηνείες: Hana KUROKI, Kirin KIKI, Mikako TABE

Η ταινία προβάλλεται στην ιαπωνική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους.

* Για λόγους ασφάλειας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την αστυν. ταυτότητα για την είσοδο. Η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια παραμονής σας στους χώρους της Πρεσβείας είναι υποχρεωτική.